Brodská o mámě Brejchové: ZÁSADNÍ ZPRÁVA O JEJÍM STAVU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Brodská o mámě Brejchové: ZÁSADNÍ ZPRÁVA O JEJÍM STAVU!

Tereza Brodská o Janě Brejchové: Důležitá zpráva o stavu mámy!
Tereza Brodská o Janě Brejchové: Důležitá zpráva o stavu mámy!  (archiv Blesku)

Po dlouhé době promluvila o zdravotním stavu maminky. Tereza Brodská (55) prozradila, že Jana Brejchová (83) není jen ležák, jak se neustále píše. Legendární herečka má prý stále zájem o dění okolo sebe i v celém Česku.

Už osm let Brejchová pobývá v léčebně dlouhodobě nemocných. Je trvale upoutána na lůžko a potřebuje nepřetržitou péči. Dcera Tereza ji pravidelně navštěvuje a také hledá způsob, jak maminku udržet při smyslech. „Máma sice leží, ale pořád se zajímá o aktuální dění. Ráda si čte, dívá se na televizi... Není dobře, když se dokola mluví o jejím špatném zdravotním stavu. Není to tak,“ řekla Brodská o víkendu v rozhovoru pro ČRo Dvojka.

Brodská zavzpomínala na dětství, prozradila, co způsobilo svár mezi nejlepšími kamarádkami Brejchovou a Jiráskovou

Video se připravuje ...

Kniha pomohla

Nejvíce prý legendární herečce vlila krev do žil kniha Moje máma Jana Brejchová, kterou její dcera s manželem, fotografem Herbertem Slavíkem (60), vydali v loňském roce. „Když jsme jí nosili náhledy knihy, tak maminka velmi ožila. Myslím, že se nám to s Herbertem povedlo,“ pochválila se herečka. „Jsem ráda, že ta kniha vznikla. Že se nepíše jen o maminčině nemoci, ale o tom, co všechno udělala, co všechno dokázala. Jak bohatý osobní život měla,“ uzavřela Brodská.

Jana Brejchová – největší ikona československého filmu

Video se připravuje ...

Odmítala Noc na Karlštejně

V knize Moje máma Jana Brejchová je řada zajímavých odhalení. „Trochu citlivé je pro mě téma rozvod tatínka s maminkou. A pak mě překvapily její anabáze s filmovými rolemi. Třeba nechtěla hrát v Noci na Karlštejně. Panu režisérovi Podskalskému prý říkala, ať to hraje někdo jiný, že zpívat neumí,“ prohlásila Brodská.



Přečtěte si
ELLA Průšová
28. 7. 2023 • 22:17

A v čem byla výborná? Nikdy neuměla text!

ELLA Průšová
26. 7. 2023 • 17:19

Paní Kobrová, tady melete vy, Brejchová se holčičky zbavila, krátce po porodu a zakrátko i manžela, Vl. Brodského! U tety byla Terezka stále, víte prdlajz, tak tu nepište raději nic! Ona byla paní Brejchová zlá na všechny, z nikým nemluvila, nikoho nechtěla vidět a to jí zůstalo do dnes, dneska má zájem o dění kolem? Ona umí jen nenávidět! Slavná herečka....., jí museli stále texty napovídat!

Miroslava Kobrová
25. 7. 2023 • 15:21

co to tady melete, to vůbec není pravda. Terezka byla u tety jen když byla úplně malá a matka měla natáčení.

Liba Metloková
25. 7. 2023 • 13:55

Paní Jany je mi líto. Byla to výborná a krásná herečka,ale bohužel dost bezohledná ke své rodině. Za herectví by si ovšem zasloužila více obdivu a ocenění.

miroslava13
25. 7. 2023 • 11:49

Kdyby nebyla Brejchová, tak jí v LDNce nikdo tak dlouho nenechá a šoupnou jí někam do důchoďáku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.