Konec trápení! Brodské se změnil život ze dne na den | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Konec trápení! Brodské se změnil život ze dne na den

Tereza Brodská bez retuše!
Tereza Brodská bez retuše! (Instagram)

Herečka Tereza Brodská (55) se dlouhou dobu snažila shodit přebytečné kilogramy. Držela striktní diety, které ji ale vždy zavedly do slepé uličky a nic se nezměnilo. Teď ale sama na sobě vyzkoušela experiment, který zabral!

Herečky, modelky a zkrátka všichni, kteří jsou vidět na televizních obrazovkách nebo v jiném médiu, se snaží udržet si figuru. Často i za cenu psychického zdraví. Své o tom ví i Tereza Brodská, která si ale po letech řekla dost a změnila své stravovací návyky.

7 pádů DNES: Brodská zavzpomínala na dětství, prozradila, co způsobilo svár mezi nejlepšími kamarádkami Brejchovou a Jiráskovou

Video se připravuje ...

„Rozhodla jsem se, že se v některých věcech nebudu omezovat. Upřednostňuji nyní psychickou stránku. A teď jsem najela na režim, v němž si zkrátka dám, co chci,“ vysvětlila Brodská pro ŽivotvČesku.cz.

„Teď jsem na tom tak, že si dám k snídani plátek chleba, kvalitní pečivo, domácí. Klidně s máslem a solí. A když večer si chci dát čokoládu, tak si ji dám. Člověk je takto více vyrovnanější. Neomezuji se a teď to takhle dělám několik týdnů a zhubla jsem čtyři kilogramy,“ pochlubila se herečka. Je šťastná, že konečně objevila něco, co zabralo. Navíc pochopila, že aby hubla, nemusí se v jídle omezovat. Má jen jedno jediné pravidlo – nepřejídá se.

Tereza Brodská mluví o své knize Moje máma Jana Brejchová

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.