Chaos v životě Hany Holišové: Ztráta paměti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Chaos v životě Hany Holišové: Ztráta paměti!

Hana Holišová
Hana Holišová (Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER CNC / David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl)

Přestože má vytrénovanou paměť díky textům, které se už roky učí do seriálu Ulice, díky hektickému stylu života ale Hana Holišová (43) alias Veronika Maléřová občas neví, co je za den, nebo co dělala ráno!

Je pořád v jednom kole a začíná se to na ní podepisovat. Kromě nekonečného seriálu Ulice zvládá i velký zápřah na jevišti a má svém repertoáru i jedenáct činoherních i muzikálových rolí! Práci herečce dost komplikuje problém s pamětí.

Velké okno!

„Mám potíže se selektivní pamětí, tolik věcí vypouštím. I věci, které bych si fakt chtěla zapamatovat,“ přiznala s tím, že vypouští zážitky i vědomosti. „Třeba si nepamatuju ani film, co jsem viděla před čtrnácti dny,“ popsala Holišová a diváci talk show 7 pádů Honzy Dědka ve Švandově divadle se smáli. „Ono to není ale moc vtipný,“ ujišťovala je, že to neříká pro pobavení.

Nemá řád

Sama herečka netuší, po kom tohle zdědila! „Strašně se snažím, ale nedokážu to. Občas nevím, co bylo dneska ráno. Žiju hektický život, hodně ježdění, přejíždění. Hodně se to proměňuje. Nemám řád, nevím, co je za den,“ kroutila hlavou Holišová, kterou její paměť ale živí.

Otec génius

Tatínek, slavný dirigent Evžen Holiš (93), si totiž ještě dnes při usínání přeříkává latinsky verše z Ovidia. „On mi toho v životě tolik řekl, tolik důležitého a zajímavého, ale bohužel po něm nemám pamatováka. On uměl šest světových jazyků aktivně. Nechápu to,“ dodala herečka.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.