Slováčková sepsala seznam hrůzy: Tohle Aničku bolí nejvíc | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Slováčková sepsala seznam hrůzy: Tohle Aničku bolí nejvíc

Anička Slováčková
Anička Slováčková (Martin Hykl )

Už podruhé v životě bojuje s rakovinou, přesto Anička Slováčková (28) stále pracuje a snaží se být neustále pozitivně naladěná. Na kolena ale herečku a zpěvačku sráží nevhodné výroky okolí!

Poprvé si našla bulku v prsu, nyní se zákeřná nemoc objevila na plicích. Přestože dcera Felixe Slováčka (80) a Dády Patrasové (67) bojuje jako lvice, občas slýchá věty, které ji mají povzbudit, nicméně dokážou úplný opak – pokaždé ji při takové poznámce píchne u srdce. Anička Slováčková se proto rozhodla sepsat ty nejhorší z nich. Na první místo seznamu umístila konstatování odkazující na její věk: Jsi mladý/á, to zvládneš. „To nebudu ani komentovat, to mi přijde úplně mimo,“ uvedla. Dále Aničku trápí otázky na oholenou hlavu a na postavu. „Prosím snažte se moc nekomentovat fyzické změny, která naše těla v průběhu léčby mají, většinou s tím nic moc nejde,“ vysvětlila.

Zpěvačky se také velmi dotýkají »povzbuzení«, že jsou na tom někteří mnohem hůř. „Samozřejmě vím, že jsou na tom lidé hůř. Každý máme hranici únosnosti nastavenou jinak a není fér tohle komukoliv, kdykoliv říct,“ dodala Anička.

Anička Slováčková: Přerušila léčbu rakoviny!

Video se připravuje ...

Co je třeba říct

Anička nezapomněla zveřejnit, čím jí naopak okolí pomáhá. „Mně osobně nejvíc pomáhá, když mě jen někdo vyslechne,“ vysvětlila. „Když nevíme jak reagovat, tak se na rovinu zeptat, jak si daný člověk přeje, aby s ním okolí komunikovalo. Nic nezkazíme tím, když nabídneme pomoc, nebo řekneme: jsem tu pro tebe,“ poradila zpěvačka sledujícím, od nichž se pak dočkala velké podpory.

Zdrcená Patrasová o rakovině Aničky: Dám svůj život za její!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
pavel travnicek
6. 12. 2023 • 19:59

Anička, Anička
Můj brácha zemřel na rakovinu.
A měl lepší rodiče než Ona.
A ví te o tom?!
;-(

Alva
5. 12. 2023 • 11:37

Pardon, já mám plíce nemocné, hodně, musím se stranit velké společnosti, nákupním centrum, nedovedu si představit nějaký zpěv, chodím s rouškou a tady ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.