Slováčková o slovech Duška: Je to debilní, nevěřím ničemu z toho | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Slováčková o slovech Duška: Je to debilní, nevěřím ničemu z toho

Co si myslí Anička Slováčková o drsných slovech Jaroslava Duška?
Co si myslí Anička Slováčková o drsných slovech Jaroslava Duška? (Archiv)

Se zákeřnou nemocí bojuje Anička Slováčková (28) bohužel již podruhé. V minulém týdnu mladá zpěvačka a herečka potvrdila, že jí rakovina napadla plíce. Nedalo jí to a musela připomenout slova herce Jaroslava Duška (62), s nímž se nyní názorově rozchází.

Herec, jenž zazářil v úspěšných filmech jako Pelíšky a Pupendo, v létě mnohé šokoval svými slovy, která pronesl v rozhovoru vedeném moderátorem Čestmírem Strakatým (38). Mimo jiné prohlásil, že rakovina je volba lidí, kteří, pokud nemoci podlehli, zemřít chtěli. „Já si myslím, že umřeli na to, že nenávidí život. To vím. Ten člověk nemá rád život, nemá rád sebe,“ řekl narovinu Dušek.

Slováčková před koncertem v Lucerně: Takhle se chystala oznámit zásadní zprávu!

Video se připravuje ...

Jakmile si jeho slova v hlavě zpětně promítla Anička Slováčková, jež se statečně poprala s rakovinou prsu a které se nyní nemoc bohužel vrátila, rozhodla se přehodnotit svůj původní názor. „Poprvé se mnou Duškova slova opravdu rezonovala, ale teď už vůbec,“ přiznala Slováčková. „Ano, občas na mě padly deprese, ale rozhodně už jsem neměla myšlenky na to, že svůj život ukončím. Od doby, co jsem skončila první léčbu, jsem žila opravdu krásný a naplněný život,“ cituje herečku deník Blesk.

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Dušek o rakovině? Asi přebral lysohlávky

Video se připravuje ...

Ačkoli nechtěla na samém počátku slova Jaroslava Duška odsoudit, s ohledem na současné okolnosti nemohla mlčet a chtěla dát veřejnost najevo, že ona život ráda má. A to, že se jí nemoc vrátila, si rozhodně nevybrala. „Teď už ničemu z toho nevěřím. Je to prostě nějaké debilní nařízení shora, nebo možná zdola. Někdo prostě hodil kostkou a určil, kdo bude nemocný a kdo zdravý,“ uvedla v rozhovoru pro magazín Téma Anna Slováčková.



Přečtěte si
Libuse Lysova
17. 10. 2023 • 09:19

Je mi lito Anicky, cim prochazi, a preji ji uzdraveni. To, ze s nekym nesouhlasi, je jen jeji problem a nikdo ji k tomu ani nenuti. Za sve zdravi je zodpovedna jen ona sama a to, ze je denne nekolik clanku o ni na ruznych mediich jen ukazuje, ze prilis o te zodpovednosti nepremyslela. Potrebovala a potrebuje byt vsude, videna i slysena, realizuje jeden projekt za druhym , k tomu problemy s rodici, to zamava s kazdym.

Dianthos
16. 10. 2023 • 13:14

To si nemyslím. Potřeba je zjistit tu psychickou příčinu, která způsobuje nemoc a tu odstranit. Pak už není důvod, aby se nemoc vracela.

Alva
16. 10. 2023 • 11:20

Celebrity ...hezky👍, nicméně, chci napsat, že tuto nemoc nelze vyléčit, pouze pozastavit, je to smutné, je to tak.

Dianthos
16. 10. 2023 • 00:00

To právě není o vědomém rozhodnutí, že by člověk nechtěl žít. Člověk rozumově může toužit po životě. Ale podvědomí řídí náš život. Stres, neštěstí, výčitky vůči nám samým, které jsou v hloubi duše. To nelze obelstít. Ani překonat vědomým rozhodnutím, být šťastný a v pohodě.
Takže - hluboký a často neuvědomělý stres a neštěstí, je spouštěč našeho odcházení z tohoto světa. A rakovina je jenom jedna z těch cest...

Celebrity-chachacha
15. 10. 2023 • 12:12

Někdo kdo vypadá jak blázen, tak ten má v hlavě nas.Ráno i večer .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.