Co dělá Pantůček v Itálii? Asi řeší nějaké velké problémy, míní Olšovský | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Co dělá Pantůček v Itálii? Asi řeší nějaké velké problémy, míní Olšovský

Pohřešovaný dabér Zbyšek Pantůček se našel
Pohřešovaný dabér Zbyšek Pantůček se našel (Herminapress.cz, ara, Facebook, Policie ČR, DJKT Plzeň)

Víc než měsíc strachů a nejistot je u konce. Jeden z našich nejznámějších dabérů Zbyšek Pantůček (56) je živý a zdravý! Policie ho v pondělí našla v Itálii.

Ještě než zmizel, spojil se Pantůček se svým synem a řekl mu, že bude cestovat. Potom si vypnul mobil a od té doby o něm nikdo nevěděl. 5. září po něm vyhlásila policie pátrání, které skončilo v pondělí. „Vlastním šetřením se nám podařilo zjistit, že se muž pohybuje v zahraničí. Ve spolupráci s italskou policií se potvrdilo, že se zdržuje na území Itálie a je v pořádku,“ řekla policejní mluvčí. Více o tom, co vedlo k nalezení dabéra, odmítla uvést s tím, že jde o operativní záležitosti. 

Izraelci hledají rukojmí v Gaze! Pohřešovaný herec byl nalezen. A podzim je tady!

Video se připravuje ...

Zpráva o tom, že je dabér nalezen a naživu, potěšila i kolegy z branže. „Dozvěděl jsem se to před deseti minutami a je fantastická úleva, že žije. Je to s ním těžké a nevím, co se děje, ale asi řeší nějaké velké problémy,“ přiznal pro Aha! Lumír Olšovský (50), vedoucí souboru muzikálu plzeňského Divadla Josefa Kajetána Tyla. Olšovský totiž Pantůčka obsadil do muzikálu Něco shnilého a musel za něj řešit záskok.

„Jsem šťastný, že to takhle dopadlo. Doufejme, že je hlavně v pořádku zdravotně. Pokud bude potřebovat nějak pomoci, jsem tu pro něj. To, že žije, mi prosvítilo den,“ řekl webu Extra.cz Bohdan Tůma (56), Pantůčkův kolega z dabingu. „Jsem rád, že je v pořádku,“ raduje se i herec Martin Zounar (56).

Strach měli i kolegové

Když se dabér ztratil, zapojila se do pátrání také řada jeho kolegů. „Zbyšulo, prosím, ozvi se!!!,“ vzkázala přes sociální sítě moderátorka Mahulena Bočanová (56) a sdílela články deníku Blesk a Aha!. Klidný nebyl ani dabérův dobrý přítel Aleš Háma (50). „Kamaráde, ozvi se!!! Help! S.O.S.“ napsal moderátor.



Přečtěte si
Ema
18. 10. 2023 • 14:58

Vaše urážky jsou zbytečné.

AHel
17. 10. 2023 • 09:14

Akci bych blbečkovi dala zaplatit a šup s ním na psychiatrii, takto se nechová normální člověk. Kolik lidí žilo ve strachu, normální debil.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.