Kamarádi se bojí o Krampola (85): ZTRÁCÍ SE PŘED OČIMA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Kamarádi se bojí o Krampola (85): ZTRÁCÍ SE PŘED OČIMA!

Jiří Krampol
Jiří Krampol (Blesk:Milan Kammermayer)

Za bičem by se mohl převlékat! Jiří Krampol (85) v posledních týdnech povážlivě hubne. Na jeho bolavé nohy je to asi dobře, ale jinak herci viditelně scházejí síly. Copak mu nikdo neuvaří?

Jen ti nejbližší vědí, že o Krampola pečuje zdravotní bratr Jan z Nemocnice Na Františku. Vaří výborně a rozhodně by svého svěřence nenechal trpět hlady. „Jenže Jirka si to jídlo prostě nevezme, nejde do ledničky, musel by ho někdo stále pobízet,“ prozradil zdroj z blízkého okolí. Samotnému se mu prý nechce ani do hospody.

Karlos Vémola: S Jirkou Krampolem bych boxovat nechtěl!

Video se připravuje ...

Čtenář deníku Aha! potkal Jirku v kavárně za rohem jeho bytu jen pár desítek metrů od Staroměstského náměstí. „Zaskočilo mě, jak je hubený. Člověk kouká v televizi na desítky let staré filmy a seriály a pak je hrozně překvapený, jak se změnil,“ přiznal. Český Belmondo tak osaměle mizí před očima. Krampol je sice díky teplému počasí momentálně bez potíží s dechem, ale vypadá hodně přepadle. 

Pečuje o svou mladou múzu?

Podle některých přátel má herec příliš starostí se svou současnou múzou Janou Kroupovou (45). Produkční z České televize napřed chtěla měnit zaměstnání a předpokládala, že jí pomůže právě Krampol, který má hodně známých. V poslední době jí Jirka zase sháněl dobrého stomatologa. Kroupová mu pobláznila hlavu i srdce, ale přestala se skrývat až loni v červenci před tiskovkou k novému filmu o Jiřím Krampolovi Život je sranda.

Jiří Krampol vyvedl svou múzu Kateřinu: Na některé věci jsem ješitný!

Video se připravuje ...

Podle přátel nutně potřebuje lázně

Krampol by prý potřeboval vyjet někam do lázní, kde by o něj pečovali a kam by nedolehly žádné starosti. „Je mu pětaosmdesát. Ty roky mu nikdo neodpáře,“ říká jeden z kolegů. „Jenže když mu to řeknu, hned se rozčílí, nechce si to přiznat. Pořád tvrdí, že mu je dobře, i když je nad slunce jasné, že mu je vše už zatěžko, a hlavně s chůzí má setrvalé problémy.“

 



Přečtěte si
Vladimír Molík
21. 10. 2023 • 20:38

Já si Jirky Krampola velice vážím. Jsem zvoník z kostela sv. Vojtěcha v Praze že Pštrossové ulice. Jestli se Jirka cítí vylézt 72 schodů ke zvonům do věže, tak ho zvu na kterékoliv nedělní zvonění ke zvonům sv. Ludmily a sv. Vojtěcha. V 11:45 hodin sraz u věže. Pštrossova 17. Já chodím pravidelně a je mi zatím 69 pryč. Jestli vyjde, je na tom ještě dobře. Zvonit mi pomáhá paní Ilona z Braníka a té je 87 let.

Uživatel_5582830
15. 10. 2023 • 10:22

Viktor Semel jak tohle víte? Ach jo....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.