Dcera Novotného prozradila na tátu: Nejraději má smažák! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Dcera Novotného prozradila na tátu: Nejraději má smažák!

Jindra Malík, Antonín Kny, Tomáš Linka a Petr Novotný.
Jindra Malík, Antonín Kny, Tomáš Linka a Petr Novotný. (Foto Aha! – Marek Pátek)

Nemohl chybět u rodícího se rekordu. Skupina Fešáci podepsala na jeden zátah 1000 cédéček se záznamem koncertu k padesátinám v Lucerně. Petr Novotný (76) chtěl být u toho. „Už před lety jsem věřil, že Fešáci tu budou pořád,“ svěřil deníku Aha! moderátor.

Letos je to 10 let, co známého baviče postihla na letišti těžká mrtvice a pak prošel řadou dalších zdravotních problémů. Ale pořád si drží dobrou náladu. „Už nic nedělám,“ pochlubil se Novotný vesele v Českém rozhlase, kde akci pod dohledem Pelhřimovské agentury Dobrý den hlídala a sčítala autogramy. „Nestěžuju si, koukám na televizi, třeba na fotbal, zprávy mě nerozčilují, já to vydržím,“ ujistil bavič.

Přivezla ho tam dcera Soňa. „Tatínek chodí denně se sousedem venčit pejsky, ale každý den se modlí, aby třeba soused nemohl, že by zůstal doma,“ prozradila se smíchem. A co udělá jejímu tátovi největší radost? „Když si objedná smažák. Neměl by ho jíst, ale maminka mu ho občas povolí,“ rozkryla Soňa domácí poměry v Řeporyjích. Šéf Fešáků Antonín Kny (60) Petra hned pozval na koncert 18. prosince do Ústí nad Labem. Mají šňůru v rámci vánočního salonu a Novotného moc rádi uvítají. A on se má zase nač těšit.

Pavel Novotný: Moje největší úchylka je Slavia. A kdy se za sebe nejvíce styděl?

Video se připravuje ...

Život se starostou

Petr bere s humorem i to, že je jeho syn Pavel Novotný (42) starostou Řeporyj. „Hned se mi tam žije líp,“ žertoval.



Přečtěte si
Celebrity-chachacha
17. 10. 2023 • 15:09

🤣🤣🤣 smažák a osud bajpasů

pravlast
17. 10. 2023 • 09:26

Smažák mu klidně dopřeju ,třeba 2x denně,ale spratka aspoň 3x denně zflákat přes tu sprostou tlamu i del*pr zapomněl už hodně dávno.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.