Ortel lékařů pro moderátorku Kroužkovou: ŽIVOT NA VLÁSKU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Ortel lékařů pro moderátorku Kroužkovou: ŽIVOT NA VLÁSKU

Sympatická moderátorka v televizi pracuje přes 20 let.
Sympatická moderátorka v televizi pracuje přes 20 let. (Foto - ara)

Moderátorka Událostí Barbora Kroužková (50) málokdy odhazuje tvář tvrdé profesionálky. O svém soukromí přliš nemluví, málo se tak ví, že má za sebou těžké životní období plné strachu a proplakaných dní. Právě o něm se rozhodla promluvit v talk show Na kafeečko. 

Kroužková je zároveň maminkou dvou dcer - Julie (12) a Olivie (8). O mladší z nich ale málem přišla. Narodila se totiž s vážným onemocněním jícnu a ihned po porodu musela podstoupit komplikovanou operaci, která si vyžádala půlroční hospitalizaci malého děvčátka na JIP.

Sára Affašová a Martin Donutil na Českém lvu: Prozradili detaily jejich svatby!

Video se připravuje ...

„Když jsme my, maminky, brečely u boxu s dítětem, tak nás sestry vyhodily: 'Tady se nebrečí',“ přiblížila tvrdé podmínky nemocnice. I přesto ale přiznává, že jí někteří členové personálu dodávali sílu, tvrdá rána přišla až poté, co si Olivii odvezla domů. 

„V nemocnici jsem měla obrovskou oporu v sestrách, v lékařích a fungovala jsem trošku jako na hotelu. Když jsem přišla domů, tak jsem dostala strašný strach. Bála jsem se, že to doma nezvládnu,” popsala beznaděj. Nejvíce jí tak paradoxně pomohl nástup do práce na poloviční úvazek. “To mě hrozně nabíjelo, já v práci odpočívala,” podělila se. Nyní je Olivie bez komplikací a právě nastoupila do druhé třídy základní školy. 

Martin Donutil s přítelkyní Sárou Affašovou: Od té doby, co jsme spolu, nás rozdělují!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.