Krutý osud Vondráčkové: Z tragédie se jen těžko dýchá | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Krutý osud Vondráčkové: Z tragédie se jen těžko dýchá

Lucie Vondráčková se musela vyrovnat se smrtí dcery Elišky
Lucie Vondráčková se musela vyrovnat se smrtí dcery Elišky (Foto Instagram)

Moment, který nechce zažít žádný rodič, přesto se s ním ročně musí vypořádat sta tisíce párů. Bolest, kterou provází smrt vlastního dítěte, si před časem prožila i zpěvačka Lucie Vondráčková (43). S dcerkou Eliškou, kterou porodila v šestém měsíci bez známek života někdejšímu manželovi Tomáši Plekancovi, se loučila celou noc. 

„Ráda bych vzkázala všem budoucím maminkám: to, že máte pozitivní těhotenský test, ještě neznamená, že vše dopadne, jak má... Proto ani já nehlásala svá těhotenství do světa,“ překvapila před časem Vondráčková svým vyjádřením v rozhovoru pro Blesk. Posléze přiznala, že má s Plekancem sice dvě děti, těhotná ale byla třikrát. V šestém měsíci se však dozvěděla zdrcující zprávu. O vymodlenou holčičku přišli.

Lucie Vondráčková: Proč myslí, že to letos ve Slavíkovi nedopadlo?

Video se připravuje ...

„Lékaři v montrealské porodnici se snažili Lucce a jejímu manželovi, který jí stál po boku, situaci usnadnit – chtěli je nechat se s dcerou rozloučit. Lucka si ji tak celou noc nechala u sebe. Asi jen málokdo dokáže pochopit, jak těžké je pro matku se loučit s vymodleným dítětem. Navíc se o tu bolest neměli manželé s kým podělit, celou dobu těhotenství totiž tajili. O miminku věděli jen ti nejbližší,“ přiblížil smutnou událost blízký přítel páru Steve Elliot. 

Ačkoli Lucie přivedla krátce na to na svět mladšího syna Adama, strachu z toho, že se může situace opakovat, se už nikdy nezbavila. Svoje třetí těhotenství proto tajila až do konce. „Od Adama jsem vůbec nedokázala odejít, byla jsem s ním 24 hodin denně. V noci jsem kontrolovala, zda dýchá,“ svěřila se také.

Zamilovaná Lucie Vondráčková: Pravda o vztahu s o 18 let mladším bijcem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
9. 3. 2023 • 23:15

5457..., vy urážejte manželku nebo svojí matku, né mně! Jasný!

alexa-lexa
9. 3. 2023 • 06:59

Hezky jste to napsal/a/. Já Lucku nijak moc nemusím, ale dokáží mě vytočit takové slepice, co že-rou bulvár, věří všemu co ty hieny sesmolí a potom v diskuzích plivou tu svou žluč. Každý soudný člověk ví, jak to v takovém hnoji, jakým bulvár je, chodí, že lustrujou internet a hledají co kde kdo a pak splácají dohromady spostu věcí,spoustu věcí si vymyslí a už je z toho "senzace", kterou ty slepice hltají a pak kydají špínu. A tahle slepice je toho důkazem, ani si to nepřečetla celé, že to řekl jejich přítel. Prostě IQ tykve, a to tu tykev ještě urážím.

Uživatel_5457057
9. 3. 2023 • 05:48

ELLA Průšová ... to jste tak hloupá, když si myslíte, že to vše "hlásí" do bulváru Vondráčková? Vaše IQ je zřejmě hodně nízké, protože ničemu nerozumíte! Takže, jestli je někdo trapný, tak jste to akorát VY ... a hlavně nezapomeňte zase změnit NICK.

AHel
8. 3. 2023 • 19:21

informaci smutné omíláte dokola, takže už je to trapné a to neskutečně.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.