Tragédie Kopeckého a Zázvorkové: Zoufalý čin dcery | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Tragédie Kopeckého a Zázvorkové: Zoufalý čin dcery

Stella Zázvorková
Stella Zázvorková (Archiv Blesku)

Osudy dětí slavných rodičů nebývají vždy šťastné. Zvlášť, jsou-li populární oba, tak jako v případě Stelly Zázvorkové (†83) a Miloše Kopeckého (†73). Příběh jejich dcery Jany měl tragický konec, tíhu slávy otce nesla i Kopeckého druhá dcera Barbora. Zachránili ji za 5 minut 12. 

Jediná dcera Zázvorkové a Kopeckého si sáhla na život. Tak moc trpěla tím, že se jí rodiče pod pracovním náporem nevěnují, až si pusila plyn. Svou demonstrativní sebevraždu si naplánovala tak, aby ji matka včas našla. Okolnosti ale do osudu zasáhly jinak. Zázvorková se totiž zdržela v divadle. „Ležela na podlaze a nad ní běžely čtyři plynové hořáky. Manžel se ji stále snažil oživit, zavolali jsme lékaře, ale bylo pozdě,“ popsala jednou tragickou ztrátu dcery sama herečka. 

Výročí smrti Stelly Zázvorkové: Připomeňte se její život a role!

Video se připravuje ...

Úmrtí dcery Jany zůstalo tabu, o kterém se nedozvěděla léta ani druhorozená Barbora, kterou měl Kopecký z druhého manželství. „V pokoji byla její fotka v rámečku, jmenovala se Jana Kateřina, ale nikdo mi k ní nic neřekl. To musela být pro tátu velká bolest,“ řekla v minulosti Barbora. Ani tady nebyly vztahy otce a dcery úplně růžové. Barbora v útlém věku utekla z domova, později se léčila pro silné depresivní stavy v blázinci. Těžko si domýšlet, jak by to dopadlo, kdyby nebyla proti své vůli hospitalizována. 

Synovec Stelly Zázvorkové (†83): Jak jsem ji našel mrtvou...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.