Fišer (†90) zemřel družce v náručí: Poslední slova... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Fišer (†90) zemřel družce v náručí: Poslední slova...

Umřel družce v náručí
Umřel družce v náručí (Foto Aha! – Petr Novotný, ara)

Český hlas náčelníka Apačů Vinnetoua definitivně umlkl. Herec Stanislav Fišer (†90) zemřel doma v klidu a pokoji. A přítelkyně Antonie ho v noci z pátku na sobotu držela v náručí

Hned nato se s tatínkem přijela rozloučit jeho dcera, které Antonie okamžitě zavolala. „Moc mě to bolí a nejsem ještě schopna jediného slova. Vím, že už Standa chtěl odejít. Trápil se. Vždyť už nechodil, špatně viděl, slyšel, polykal, ale to víte, je to velká bolest,“ popsala poslední chvíle před smrtí paní Antonie, která je na tom zdravotně také špatně, a tak hercův a dabérův pohřeb vyřizuje jeho dcera s vnukem.

Stanislav Fišer (†90): Rakovina hrtanu, ztráta hlasu i myšlenky na sebevraždu

Video se připravuje ...

„Je mi to líto, ale můj zdravotní stav mi to nedovoluje obstarat,“ je upřímná hercova životní družka. Ta také s povděkem kvitovala, že čas od času jí a Standovi obstarala nákupy sousedka a herečka Kateřina Holánová (44), kterou známe z Nudy v Brně nebo seriálu Ulice.

Naposledy mluvil se Zázvorkovou

V době, kdy si nahmatal bulku na krku a chystal se do nemocnice, se ještě potkal s kolegyní Stellou Zázvorkovou. Zašli na pivo a přátelsky si popovídali. Herečka byla jednou z posledních osob, která ho slyšela mluvit jeho vlastním hlasem.

Stanislav Fišer slaví 90! Proč bydlí nedaleko nemocnice a hřbitova?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.