Herec Jiří Krampol (85): Znechucený z dárku k jubileu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Herec Jiří Krampol (85): Znechucený z dárku k jubileu!

Jiří Krampol
Jiří Krampol (Blesk:Milan Kammermayer)

Když rozlepil gratulaci odboru kultury z městské části Prahy 1, užasl. „Poblahopřáli mi a poděkovali za to, co jsem pro kulturu za ta léta udělal. A poslali mi poukázku na pět set korun do jednoho známého supermarketu,“ prozradil Jiří Krampol (85).

Představitel poručíka Libora Krejcárka z právě reprízovaného seriálu ČT Malý pitaval z velkého města to považuje za dost nedůstojný dar. „Stačila by mi hezká gratulace. Obrazně řečeno mě ohodnotili na sedm kilo mrkve. To nepotěší,“ říká herec.

Krampol a Bubílková s Bleskem společně ve Varech! Koho zranil Bartoška? A kdo nadával nudistům?

Video se připravuje ...

Není to o částce

Podle něj bylo hezké už to, že si na něj zastupitelé vzpomněli. „Bydlím na Praze jedna už desítky let, napřed na nábřeží a potom s Haničkou čtrnáct let v Pařížské ulici. Teď už jsem šest let za rohem v Žatecké. Jsem tady moc spokojený, jinde bych ani žít nechtěl,“ přiznává. Poukázka do známého supermarketu ho ale rozladila. „Není to o té částce. Vím, že pro někoho jsou to velké peníze, ale prostě se to podle mě nehodí. Vadí mi to,“ tvrdí Krampol.

Potlesk vestoje

Naštěstí zažil při svých půlkulatinách i pěkné chvíle. „Dělali jsme v Duchcově pořad 7 pádů Honzy Dědka. Všichni najednou vstali, zatleskali a zazpívali mi Happy Birthday to You. Asi pět stovek diváků. Pak mi ještě pogratuloval Vašek Vydra. Až mě to dojalo,“ dodává Krampol.

Krampol oslaví 85. nerozeniny: Nepočítal jsem s tím, že se toho dožiju

Video se připravuje ...

Matyáše poslali do lékárny

Když v roce 2019 slavil devadesátiny herec Svatopluk Matyáš (†90), obdržel od městského úřadu Prahy 6 kupony na slevu do lékárny za 200 korun. „Je to urážka, neměli raději posílat nic. Požádám dceru, aby to poslala zpět, ani to nechci mít doma,“ řekl tehdy rozzlobeně deníku Aha! představitel novináře Holana ze seriálu Třicet případů majora Zemana.  



Přečtěte si
ELLA Průšová
24. 7. 2023 • 10:10

fionora; Krampolovi vždy šlo, v první řadě, o výši částky! Asi ho moc neznáte nebo nepamatujete!

ELLA Průšová
24. 7. 2023 • 10:07

MK, , přesně tak, stal se z něho namyšlenej dědek, vidí jen sám sebe a druhé lidi uráží!

ELLA Průšová
21. 7. 2023 • 22:35

Né nestydím, stydět by se měl Krampol! Ani trošku se nestydím, namám za co! Nelžu, neurážím druhé, nejsem křivák, mám jen jednu špatnou vlastnost, nejsem křivák, nelichotím a říkám, jak se věci mají!!

Helena K
21. 7. 2023 • 10:24

Mužská fiflena. Jinde dávají dárkový koš plný nesmyslů pro staroušky jako např. zrníčka kávy, rybičky v konzervě, gumové medvídky, nekvalitní pytlíkový čaj, malý med a bomboniéru s alkoholem v bombónech. Já bych tu poukázku do Billy brala raději. Jde o úhel pohledu....

fionora
21. 7. 2023 • 07:33

O výši částky tady vůbec nejde.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.