Vašo Patejdl (†68): S rakovinou se pral od června | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vašo Patejdl (†68): S rakovinou se pral od června

Vašo Patejdl s manželkou
Vašo Patejdl s manželkou (profimedia)

Sobota přinesla velký šok pro celé Česko-Slovensko! Ve věku 68 let zemřel slovenský zpěvák, klávesista a textař Vašo Patejdl, spoluakladatel Elánu. Podle informací Nedělního Aha! podlehl rakovině.

Tu mu lékaři diagnostikovali letos v červnu. Atak nemoci byl rychlý, o čemž svědčí i oficiální prohlášení kapely. „S nekonečnou bolestí a prázdnotou v našich srdcích vám oznamujeme, že dnes 19. srpna 2023 nás v nočních hodinách po krátké a těžké nemoci navždy opustil mimořádný a vzácný člověk, náš celoživotní přítel, výjimečný a geniální hudebník a hudební skladatel megahitů světové úrovně Vašo Patejdl,“ stojí ve statusu na sociálních sítích.

„Rodina si nyní nepřeje sdělovat žádné podrobnosti, až v příštích dnech,“ řekl nám hudebníkův manažer Jiří Strážnický. Patejdl se snažil s nemocí statečně bojovat, nerušil žádné koncerty a dál pracoval.  Rodina v nejbližších hodinách začne řešit poslední rozloučení s Patejdlem.

Zesnulý Vašo Patejdl (†68): Poslechněte si jeho pecku s Heidi Janků!

Video se připravuje ...

„Je to velmi čerstvé, budeme veřejnost informovat. Je to pro nás velký šok,“ dodal manažer. „Nikdo jsme to nečekali, bylo to strašně rychlé. Promiňte, nemám slov,“ řekla Nedělnímu Aha! telefonicky Patejdlova přítelkyně Miluše, s níž měl malého syna Benjamina. S první manželkou Alenou, s níž se rozvedl před devítky roky, měl syny Václava a Roberta.

Většinu kolegů a kamarádů nečekaná smrt Vašo Patejdla zasáhla. Vždyť měl na nejbližší měsíce plný diář. Mnoho z nich vědělo, že je nemocný, ale nic nenasvědčovalo tomu, že rakovina udeří pral od ejdlem. takovou silou.

Zemřel Vašo Patejdl (†68): V posledním rozhovoru s Bleskem mluvil o své rodině!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.