Patejdl (†68) zachránil Gotta (†80) na zájezdu v Chile | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Patejdl (†68) zachránil Gotta (†80) na zájezdu v Chile

S Karlem Gottem ho nepojila jen muzika...
S Karlem Gottem ho nepojila jen muzika... (archiv Blesku)

Nebyl to jen spoluzakladatel skupiny Elán a autor mnoha hitů. Vašo Patejdl (†68), který podlehl rakovině slinivky, býval také nadšený fotbalista. Jako člen Amfory zachránil Karla Gotta (†80) na zájezdu v Chile! A nebylo to na hřišti...

Vše o tom ví prezident fotbalové Amfory Petr Salava (68). Přátelil se s Patejdlem 35 let, znaly se také rodiny, jezdily společně na dovolené.

Zemřel Vašo Patejdl (†68): V posledním rozhovoru s Bleskem mluvil o své rodině!

Video se připravuje ...

„Zážitků mám hodně, ten z Chile ale vede,“ řekl Součástí utkání bylo tenkrát také velmi očekávané vystoupení na české ambasádě. Ta sice zajistila dopředu požadovanou aparaturu, ale scházela šlapka neboli pedál, bez něhož nemohl Pavel Větrovec (74) doprovodit Gotta a další zpěváky na klavír.

„Zjistili jsme to chvíli před začátkem, byly to nervy,“ svěřil prezident Amfory. Naštěstí Patejdl tehdy skládal hudbu k muzikálu Jack Rozparovač a »práci« si vzal i na zájezd... „Vašo sebou speciální počítač s právě zmíněnou šlapkou. Když viděl bezvýchodnou situaci, obětavě se nabídl, že dojede taxíkem na hotel a šlapku Pavlovi půjčí,“ vylíčil Salava. Patejdl byl prostě nejen geniální umělec, ale hlavně velmi pozorný a slušný chlap.

Zesnulý Vašo Patejdl (†68): Poslechněte si jeho pecku s Heidi Janků!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
milan59
24. 8. 2023 • 07:19

No tedy tím nadpisem - Patejdl (†68) zachránil Gotta! Sehnal mu v Jižní Americe šlapku! .....To jste to pořádně pohnojili a ukázali,kam dokáží někteří lidé klesnout kvůli many many !!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.