Dozvuky posledního rozloučení s Patejdlem (†68): Chybí hrob! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Dozvuky posledního rozloučení s Patejdlem (†68): Chybí hrob!

Poslední cesta Vaša Patejdla (†68): Dva pohřby, dva kary!
Poslední cesta Vaša Patejdla (†68): Dva pohřby, dva kary!  (archiv)

Rodina, kamarádi a kolegové na posledním rozloučení s Vašo Patejdlem (†68) nešetřili. K rakvi a také na další místa baziliky Nanebevzetí Panny Marie na Strahově přinesli květinové dary a věnce za statisíce korun. Otázkou ale je, kde teď všechna smuteční výzdoba skončí.

Nešlo o malé věnce, ale ty největší. „Skutečně na nich lidé nešetřili. Jeden takový velký věnec je minimálně za deset tisíc korun. Vidím jich na fotografiích na dvě desítky, to jsme na 200 tisících korunách,“ řekl deníku Aha! florista Lukáš Hejlíček. „Stejně tak i to srdce z květin má hodnotu okolo deseti tisíc korun. Květinové vazby před rakví jsou cenově od tří do pěti tisíc korun,“ doplnil.

Janda na pohřbu Patejdla: S Elánem jsme měli zvláštní vztah, Vašo byl nejmilejší

Video se připravuje ...

Utajený hrob

Hejlíček oceňuje vkus všech, kdo se na pohřbu s Patejdlem rozloučili přinesenou květinou či jinou výzdobou. „Chválím, je to vkusně udělané a elegantní. Snad to panu Patejdlovi dají i k místu posledního odpočinku,“ doplnil florista. Jenže to je právě otázka. Rodina zatím po obřadu neoznámila, kde populárního zpěváka a muzikanta pohřbí. „To je tajný! Nepřejí si, aby se místo posledního odpočinku zveřejňovalo,“ sdělil Aha! rodinný přítel zesnulého.

Felix Slováček na pohřbu Vašo Patejdla: Potkal jsem málo tak úžasných lidí...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.