Vašo Patejdl (†68): Pohřeb bude na Strahově! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vašo Patejdl (†68): Pohřeb bude na Strahově!

Zemřel slovenský zpěvák a muzikant z Elánu Vašo Patejdl.
Zemřel slovenský zpěvák a muzikant z Elánu Vašo Patejdl. (archiv Blesku)

Rodina naplánovala pohřeb zesnulého muzikanta Vaša Patejdla (†68). Proběhne přesně za týden na pražském Strahově. Veřejnosti to oznámila vdova Miluše Patejdlová (52). „Poslední rozloučení se uskuteční ve středu 30. srpna od 14 hodin v bazilice Nanebevzetí Panny Marie na pražském Strahově,“ napsala na Facebooku. 

„Vašo si nesmírně vážil svých přátel, ale i fanoušků a příznivců. Možnost rozloučit se s ním tak budou mít jak nejbližší a kolegové, tak i široká veřejnost, pro kterou bude vyhrazen prostor na nádvoří Strahovského kláštera,“ dodala vdova. Miluše, kterou si Patejdl vzal v roce 2015 po rozvodu s manželkou Alenou (68), potvrdila také původní informace deníku Aha!, že Vašovi pod tíhou postupující rakoviny slinivky a jater zkolabovalo tělo.

Zemřel Vašo Patejdl (†68): V posledním rozhovoru s Bleskem mluvil o své rodině!

Video se připravuje ...

„Jeho odchod byl zapříčiněn důsledkem celkového vyčerpání organismu při progresi zákeřného zhoubného onemocnění slinivky břišní. Diagnózu mu lékaři oznámili 14 dní předtím, než nastal onen osudný den,“ popsala Miluše. „Nejprve o své nemoci věděl jen sám Vašo a já, následně pak jeho tři synové,“ dodala Patejdlová.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.