Dušek šílí: Rakovina je volba umírajících! Onkolog vrací úder | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Dušek šílí: Rakovina je volba umírajících! Onkolog vrací úder

Jaroslav Dušek zaskočil onkologické pacienty.
Jaroslav Dušek zaskočil onkologické pacienty. (koláž Blesk)

Herec Jaroslav Dušek (62) patří k našim oblíbeným hercům především díky svému humoru. Dále je však známý i pro své ezoterické názory, které nesednou každému. Nedávno se v rozhovoru s Čestmírem Strakatým rozpovídal na téma rakovina a jeho názor je, že si za ni lidé mohou sami.

Duškovi na rakovinu zemřela maminka, babička i dědeček. Přesto si je svou teorií naprosto jistý. „To, že někdo říká, že chce žít, neznamená, že to skutečně chce, protože když se díváte na to, jak žije, tak přece vidíte, jestli chce, nebo nechce,“ pronesl herec v Karlových Varech během rozhovoru s Čestmírem Strakatým. „Většina příbuzných a známých mi zemřela na rakovinu, takže jsem měl šanci to zkoumat celkem zblízka. Mohl jsem s nimi mluvit a oni mi to řekli, že odcházejí, protože nechtějí žít. Existují lidi, kteří vlastně unikají z určitých složitých problémů, kterým neumí čelit,“ dodal Dušek. Jeho výrok pobouřil mraky lidí. Vyjádřil se k němu i onkolog Jan Žaloudník.

Jaroslav Dušek: Poprosil o rekvizitu z natáčení! Co s ní udělal?

Video se připravuje ...

„I malé děti mají už v pěti, šesti letech vrozené nádory, které si přinesly do života. Neobviňoval bych je, že si za to můžou samy,“ pronesl pro CNN Prima News. „Známe hercův ezoterický přístup k životu. Nechtěl bych ho negovat, je to inspirativní. Varoval bych ale před tím, aby se lidé, kteří mají nádory, upínali k tomuto názoru a třeba si i vyčítali, že něco dělají špatně,“ vysvětlil Žaloudník.

Ten byl vcelku shovívavý a taktně lidem sdělil, že Duškova slova bere spíš jako takový prázdninový výkřik známé osobnosti. Za to lidé na Twitteru nenechali na herci nit suchou. „Já jen doufal, že jste ho po rozhovoru vzal aspoň na dětskou onkologii,“ zněl jeden z komentářů.  „Ty vole, to je ale pí*ovina ezoterická. Můj spolužák z vejšky, sportovec, nekuřák, umřel před pětadvacátými narozeninami na raka. Určitě nechtěl žít,“ přidal se další.

Vědma odhalí dávná tajemství i magii

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5571928
19. 7. 2023 • 13:41

Na jednu stranu s p. Duskem souhlasim, protoze pokud chce byt clovek zdravy - tak musi zmenit zivotni styl. Jestli je mu tedy zivot prednejsi. Nestaci rict, ja chci zit, ale musi se podle toho i chovat.Muj znamy prekonal rakovinu, dostal druhou sanci,ale bohuzel se vratil do 'starych koleji' a ted place...uz je pozde. Nerikam, ze to je tak u kazdeho, ale na 90% lidi ano...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.