Anička Slováčková (27): Intimní video! Takhle trpěla kvůli rakovině | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Anička Slováčková (27): Intimní video! Takhle trpěla kvůli rakovině

Anička vystupovala na akci kosmetické značky Natinuel
Anička vystupovala na akci kosmetické značky Natinuel (Natinuel)

Jsou to už dva roky, co Anička Slováčková (27) rakovinu prsu nakopala, dle vlastních slov, do zadku. Přesto na pravidelnou kontrolu přicházela s opětovným strachem a na sociální sítě následně vyvěsila velice intimní video.

Přestože měl její příběh šťastný konec, celý život se zřejmě bude o své zdraví bát o něco více než ostatní. Zpěvačka, herečka a také sestřička Radka ze seriálové Ordinace se s rakovinou prsu statečně prala víc než rok a nakonec ji překonala! Musí ovšem dál chodit na pravidelné kontroly a brát hormonální léky...

Hlídejte svá prsa!

„Dnešní kontrola mě vrátila zase trochu zpátky. Vše dopadlo dobře, ale ten strach tam asi bude vždycky... To je přirozený. No a tak jsem vám jen chtěla připomenout, jak moc je zdraví křehká věc. A jak moc je prevence důležitá,“ oslovuje Anička své fanoušky na sociálních sítích. „Věnujte svému tělu aspoň těch pár minut jednou za měsíc a hlídejte svá prsa, varlata atd. Ať vám nejlepší přátelé pak taky nemusí někdy holit hlavu,“ apeluje na všechny Slováčková.

Peroutka a Slováčková: Milan s drahým šperkem, Anička jako punk

Video se připravuje ...

Nakopat do zadku

Současně s tím se rozhodla zveřejnit citlivou vzpomínku na nejtěžší období svého života. Na videu ze soukromého archivu jí totiž jeden z jejích nejlepších přátel holí hlavu strojkem. „Kupodivu to byl pak ale nejvíc nejlepší pocit. Takovej, jako že jsem to té rakovině teď pěkně natřela a ukázala jí, že nejsem žádná slabota a prostě ji nakopu do zadku,“ přiznala zpěvačka pod videem. Jak už sama několikrát zmínila, nemoc jí změnila pohled na mnoho věcí a nyní si života váží a užívá si ho zcela jiným způsobem než dříve.

Podlomená psychika a dlouhodobý stres

Dceři Dády Patrasové (67) a Felixe Slováčka (80) objevili lékaři rakovinu prsu ve věku 24 let. Vyvrátili ale, že by v jejím případě byla nemoc genetického původu. Za vším byla podle odborníků podlomená psychika a dlouhodobý stres.

Anna Slováčková strachy bez sebe: Kočky trápí zdraví!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hejhej
10. 6. 2023 • 13:37

jura:
Promiskuitní, trapný Slováček má velký podíl na nemoci a stresu dcery.
Na mě působ Slováček jako duševní ubožák, který si stále chce něco dokazovat.

jity
10. 6. 2023 • 12:59

Je pravda, že kdyby nebyla matka nebyla by ani ona, ale co jsem kdy četla, tak o Annu se staral hlavně bratr Felix. Těžko říci jakou ji rodiče dali lásku, ale do nemocnice chtěla otce a bratra Felixe miluje. Nežili jsme s nimi, tak těžko můžeme soudit, ale jejich chování to prozrazuje. Ona by o tom Anička nemluvila kdyby ji novináři neotravovali.

ELLA Průšová
9. 6. 2023 • 22:21

jity; co vám k tomu říct? Víte, já obdivuji třeba lékaře, co umí člověku dát nové plíce nebo játra, to jsou kabrňáci, ale holka, která tu veřejně kritizuje svoji mámu, měla by být ráda, že jí ještě má a nepsat, odepsala jsem mámu, nemluvím s ní...., to je podle mne hnus, ale vy asi budete jiného názoru!

jity
9. 6. 2023 • 20:37

Patří to pro ELLU a tu zácpu jste si mohla odpustit. Neni to zrovna vkusné.

jity
9. 6. 2023 • 20:36

To, že na vás byl osud krutý nemůže Anička ani ona ještě nemá vyhráno. Tak vám přeji hodně sil a zdraví pro vaše milá vnoučátka a málo zášti.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.