Slováčková vzdala svůj boj! Jasný poslední vzkaz | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Slováčková vzdala svůj boj! Jasný poslední vzkaz

Anička Slováčková má nový cool účes
Anička Slováčková má nový cool účes (Instagram, archiv)

Zpěvačka Anička Slováčková (25) už to definitivně vzdala. I přes naléhání okolí zůstala svá, taková, jaká chce být ona sama a ne taková, jakou si ji přejí mít fanoušci. Prý už se jednou spálila...

Slováčková v posledních letech prošla velkou osobní transformací. Po nemoci a psychických problémech našla sebe sama a své vnitřní síle, zdá se, zůstává věrná. „Je fakt, že nemám moc kreativní nápady a dneska jsem se zrovna viděla s člověkem, který si mě bere kariérně trošku na starost. Bavili jsme se o tom, že bych se měla začít oblékat trochu jednotně. Že jsem každý pes, jiná ves, což mi nepřijde špatně. Ale svůj styl nemám. Měla bych to sjednotit, ale nebaví mě to,“ svěřila se Anna v rozhovoru pro Super.cz.

Anička Slováčková po rakovině: Na životosprávu teď kašlu!

 

Video se připravuje ...

Prý s tím ale nic nezmůžou ani přání a apely fanoušků. „Udělala jsem to, když jsem se rozhodovala o barvě vlasů. Všichni zvolili tu, kterou jsem chtěla míň, a od té doby jsem to dělat přestala. Nechci se zavděčovat lidem ohledně toho, jak vypadám, co nosím a v čem se mám cítit dobře. Když už mě škatulkují do spousty jiných nálepek, nenechám se škatulkovat ještě podle toho, co budu nosit,“ dodala Slováčková rázně. 

7 pádů Honzy Dědka: Anička Slováčková o dětství a rodičích Patrasové a Slováčkovi…

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Mariana
23. 9. 2022 • 09:02

Nechte tu chudinku měla těžké dětství. A chce být taky celebrita jako její rodiče.

picoda
23. 9. 2022 • 01:24

Uživatel_5348500
22. 9. 2022 • 18:21

PROTEKČNÍ DÍTĚ, HLÁSÁ DO SVĚTA, CO NEMUSÍ, CO TO KOHO ZAJÍMÁ? HEZKÁ NENÍ, JE PO SVÉM TÁTOVI, KTERÝ KRÁSU VŮBEC NEPOBRAL, ZATO MÁ PRACHY A TO JE PRO MNOHO ŽEN SEXY. jELIKOŽ JE TO HOLKA PROTEKČNÍ, PAK JE VŠUDE OBSAZOVÁNA, TO JE JASNÉ, PŘITOM JE PLNO JINÝCH A NADANĚJŠÍCH, ALE TI NEMAJÍ TLAČENKU.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.