Slováčková po rakovině prsu: Drastická dieta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Slováčková po rakovině prsu: Drastická dieta!

Drastická změna Slováčkové!
Drastická změna Slováčkové! (Archiv Blesku)

Vždy vyznávala přirozenost a pro své fanynky byla v lásce k vlastnímu tělu inspirací. Ani Anna Slováčková (27) ale neodolala a na sociálních sítích se rozpovídala o razantní dietě, kterou drží.

Dcera Felixe Slováčka (80) a Dády Patrasové (67) v minulosti překonala rakovinu prsu. I proto se stará o své zdraví, jak to jen jde, a apeluje na své fanoušky, aby nepodceňovali prevenci. Nyní se pustila do hubnutí. „Začínám držet režim,“ oznámila svým fanouškům představitelka sestřičky Radky ze seriálové Ordinace, zatímco si připravovala jedno z prvních jídel podle striktního jídelníčku výživové poradkyně Evy Mitru.

Podle zveřejněných fotografií je zřejmé, že po tomhle obědě Aničce těžko nebude – miska vařené slzovky (čínské obdoby našich krup), kousek kvalitní šunky, plátek římského salátu a krajíček celozrnného chleba.

„Jsem na sebe zvědavá, jak mi to půjde a jak to budu držet. Kór teď v létě, když jsou všude nějaké grilovačky a podobně,“ svěřila se herečka a zpěvačka se svými obavami a vysvětlila, co ji k přísné dietě přinutilo. „Už jsem měla nějaké problémky a vzhledem k tomu, co mě čeká od září, se musím dát znovu do latě,“ sdělila Slováčková. Konkrétnější ale nebyla.

Anna Slováčková strachy bez sebe: Kočky trápí zdraví!

Video se připravuje ...

Perný měsíc

Anička prožívá perný měsíc. Na pátečním koncertě na zámku Kynžvart k nedožitým 84. narozeninám Karla Gotta (†80) měla spolu s Ondřejem Provazníkem (27) zazpívat slavný duet Slavíka s Evou Pilarovou (†80) – Dotýkat se hvězd. Jak už ale informovalo včerejší Aha!, o kšeft přišla, protože místo ní bude použita LED obrazovka se záběry samotné Pilarky.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.