Cibulka naprášil Slováčka? Felix má prý na cestě další ratolest! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Cibulka naprášil Slováčka? Felix má prý na cestě další ratolest!

Dáda Patrasová a Felix Slováček
Dáda Patrasová a Felix Slováček (Foto archiv F. Slováčka, reprofoto ČT)

Dostat na pódium společně Felixe Slováčka (79), jeho ženu Dádu Patrasovou (66) a jejich dvě děti Aničku (27) a Felixe ml. (39), bylo doposud nemožné. Moderátor Aleš Cibulka (46) se ale snažil tak dlouho, až mu to vyšlo! Pro rodinku si však připravil nejen smršť urážek, ale i pořádný šok.

Celý rozhovor byl na počest Felixových blížících se osmdesátých narozenin. Nicméně od chvíle, kdy společně se svou rodinou vkročil do Cibulkova studia, dostával jeden čoud za druhým. Nejdřív Aleš narážel na jeho vysoký věk a to ve chvíli, kdy si hosté teprve sedali! „Promiň, budeš si muset sednout vedle tohoto starého chlapa. Co ale naděláš,” pronesl Aleš směrem k Patrasové.

Dáda Patrasová v Kápni božskou: Ve Snídani na Nově jsem byla pod vlivem

Video se připravuje ...

Poté se zpěvačky netaktně zeptal, jaké to je mít doma tak starého muže. „Připravuješ se na to?” zeptal se se smíchem. V tu chvíli nemohl Slováček uvěřit tomu, co moderátor řekl a zeptal se své dcery Aničky, co to má znamenat. V ten moment se do něj Aleš pustil znovu. „On už ani moc neslyší,“ dodal.

Když už si všichni mysleli, že to nejhorší mají za sebou, přišla teprve ta pravá bomba. „Pyšný tatínek Felix teď čeká ratolest. Jak jsem se dozvěděl,” vykřikl moderátor a všichni zůstali koukat jako opaření. „Jste se vyděsili. Myslel jsem cédéčko,” vysvětlil vtipálek. „Ty mě chceš zavraždit, tady máme z tebe všichni infarkt,“ pronesl Slováček, který se u Cibulky určitě pěkně dlouho neukáže.

Slováček slaví 80: Rozhovor o Dádě, zdraví i kolegovi s hlasem Gotta!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Mirka2112
18. 4. 2023 • 11:22

Jak Dáda, tak Slováček jsou komedianti.....
Slováček je chytrý, vynikající hudebník. Dáda je vypitá troska....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.