Slováčková ukázala spáleniny po ozařování! Jak si je hojila? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Slováčková ukázala spáleniny po ozařování! Jak si je hojila?

Snímek pořízený bezprostředně po ozařování působí drasticky.
Snímek pořízený bezprostředně po ozařování působí drasticky. (Instagram)

Už jen verdikt z úst lékařů, kdy se Anička Slováčková (27) dozvěděla, že má rakovinu prsu, byl děsivý. Následovala náročná léčba, která na jejím těle zanechala následky. Dcera zpěvačky Dády Patrasové (63) a muzikanta Felixe Slováčka (79) nyní ukázala drastické obrázky, jak ji ozařování spálilo kůži na prsu.

Slováčková si během léčby prošla peklem. Absolvovala 12 chemoterapií a ozařování. Spáleniny, které jí na ozařovaném prsu zůstaly, vypadají bolestivě.

Takhle měla Anička Slováčková spálené prso po ozařování.

Extrémy neměla

„Znám bohužel spoustu lidí kolem mě, kterým se léčba na kůži podepsala, a cítili se kvůli tomu mizerně. Já osobně hledala při své léčbě informace k popálení kůže po ozařování. Neměla jsem díkybohu žádné extrémní spáleniny, ale příjemné to nebylo,“ popsala Slováčková, která nyní zveřejnila fotografii pořízenou bezprostředně po ozařování.

Anička Slováčková po rakovině: Na životosprávu teď kašlu!

Video se připravuje ...

Dotěrné dotazy

Fanoušci se naštěstí nemusejí strachovat. Snímek není aktuální, ale je z ozařování, které Anička podstoupila před dvěma lety. Tehdy u sebe nosila v kabelce „litry“ gelu aloe vera, kterými si spáleniny mazala. A také musela neustále odpovídat na dotěrné dotazy, proč si u vody nesundá triko.

Pomáhá jiným

Nyní se Slováčková, která rakovinu úspěšně porazila, snaží pomáhat ostatním ženám a onkologickým pacientům, kteří se potýkají se stejnými obtížemi, jako kdysi ona sama.

7 pádů Honzy Dědka: Anička Slováčková o dětství a rodičích Patrasové a Slováčkovi…

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
16. 10. 2022 • 20:36

Snad není nutné ukazovat všechno, snad je už zdravá....do bulváru to nepatří, jinak jí držím palce, ale chce to už nechat minulost minulostí a jít vpřed, je mladá, v jejím životě se toho ještě může stát, je nutné ošklivé zapomenout a né to stále vytahovat zleva a pak zprava...

Karel Súkeník
16. 10. 2022 • 15:23

Moc prijemna a mila slecna preji ji moooooc dlouhe zdravi a uspechu jedna z mala celebrit ktera je prirozena

amba
16. 10. 2022 • 10:41

to je vytrvalá a šíleně tupá dorota....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.