Varování vdovce po Bartošové (†48): RYCHTÁŘ DĚSÍ DÁDU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Varování vdovce po Bartošové (†48): RYCHTÁŘ DĚSÍ DÁDU!

Patrasová a Slováček
Patrasová a Slováček (Foto Aha! – Pavel Machan, Martin Přibyl)

Josef Rychtář (70) bombarduje esemeskami Dádu Patrasovou (67). Varuje ji, že by mohla dopadnout jako Iveta Bartošová (†48), a tvrdí, že Felix Slováček (80) není Dádě oporou. Té ale Rychtářův stalking vadí.

Patrasovou štve především fakt, že ji Rychtář srovnává se svou Džambulkou, jak Ivetě přezdíval. „To mne opravdu vyvádí z míry. To snad nemyslí vážně. Já svoje děti zdárně vychovala a dovedla do dospělosti bez mého jediného škraloupu!!! Neřežu se žiletkou a chci žít. Nechci skákat pod vlak a s tím, co jsem v životě dokázala, jsem spokojená,“ řekla Aha! Dáda. „Navíc pana Rychtáře vůbec neznám!“ dodala. Vdovec si nebere žádné servítky a do Dády se pouští zprávami jako „Dádo, Felix není normální...Svině si nedají pokoj. Snaží se vás dohnat jako Ivetku na samé dno!”

Nevyžádané rady

Dáda ale na Rychtářovy zprávy nereaguje. Když pak zřejmě pod vlivem alkoholu nabourala auto, vdovec se jí okamžitě snažil poradit, jak se ze všeho vykroutit, jen aby se vnutil do její přízně. ‚‚Pokud si vás pozvou ke správnímu úřadu, tvrďte, že vám bylo zle z horka a od rána jste zvracela. A proto jste odmítla dechovou zkoušku,” radil Patrasové Rychtář, jak obejít zákon a vyhnout se trestu. Dáda ale opět nereagovala, tak se neodbytný pozůstalý po Ivetě Bartošové pustil pro změnu do Felixe.

Patrasová na křtu Slováčka: Nikdy jsem nebyla v ústraní!

Video se připravuje ...

‚‚Nechápu Felixe. Vůbec vám není oporou. Žije si svůj život, namísto aby vám byl oporou a odčinil to, co udělal.“ Tímto měl Rychtář zřejmě na mysli Slováčkovu milenku Lucii Gelemovou (40), se kterou saxofonista Dádě veřejně zahýbal 7 let. Ani tentokrát Patrasová nereagovala. „Nechápu, proč se do nás míchá,“ hlesla jen. A Slováček? „Ano, žiju si svůj život, Dáda si žije také svůj život, naše děti si žijí svůj život a já bych panu Rychtářovi doporučoval, aby si také žil svůj život,“ podotkl suše známý hudebník.

Balák se musí vystěhovat z Lán. ANO opouští další tvář! A nejasnosti okolo ponorky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
23. 6. 2023 • 11:00

Paní Dáša P. se kvůli zájmu od p. Josefa R. nemusí nějak moc stresovat. I když on vypisuje, není ten typ, co by ji, jejího manžela chtěl někde fyzicky napadnout, nebo jinak vážně ublížit. Pokud vadí jeho sms-ky, může ho snad zablokovat.. No tak asi je v něm pocit, že Dáša má problém s alkoholem proto, že ji trápí Felix. I když bombardoval radami a bylo vidět, že se o ni obává, jistě je tohle sympatičtější, než kdyby se jí posmíval, dehonestoval ji, posílal na psychiatrii.. Zřejmě jí chtěl jen pomoct a nedošlo mu hned, že ona o jeho pomoc nestojí. Když si přečte článek zde, asi mu už dojde a bude to ukončeno..

Uživatel_5557449
23. 6. 2023 • 10:23

Myslím, že Rychtář potřebuje další oběť.Je to psychopat a divím se, že Dáda nepodá na něho trestní oznámení!

qwerta
23. 6. 2023 • 08:59

Martin Kos
23. 6. 2023 • 08:53

Vždyť Rychtář nikoho nezajímá , nic nedokázal , je to starý pán, který hledá pozornost.

hejhej
23. 6. 2023 • 08:33

Primitivní, vulgární , násilnický Rychtář má tu drzost někoho oslovovat? Blbeček se opět zviditelňuje. On svým chováním dohnal Ivetu k sebevraždě a to ho.vado chce radit?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.