9 let po smrti Ivety Bartošové (†48): VÝHRŮŽKY CHŮVĚ ARTURA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

9 let po smrti Ivety Bartošové (†48): VÝHRŮŽKY CHŮVĚ ARTURA!

Arturova chůva Golda má čelit výhružkám
Arturova chůva Golda má čelit výhružkám (Blesk)

Devět let po tragické smrti Ivety Bartošové (†48) je zpěvaččin hrob stále prázdný. Urny s Ivetiným popelem a všemi cennostmi, které měla v osudný den na sobě, se Josef Rychtář (65) nechce vzdát. „Nikdy ji nedostanou!“ napsal důrazně Aha! vdovec po tragicky zesnulé zpěvačce.

Všichni si sice myslí, že urnu měl vlastnit syn Artur Štaidl (26) nebo maminka Svatava (84), Rychtář má ale jiný názor. Ivetinu urnu má už 9 let doma a nehodlá na tom nic měnit. „Jak se rodina, včetně Artura, k Ivetce chovala? Nezažili si ji, jen ji zneužívají, tak co by chtěli? Nikdy ji nedostanou!“ je přesvědčený Rychtář. „Kdo jiný má větší nárok na mámu než dítě? Vzít takhle Ivetu Arturovi, to se opravdu nedělá, na to nemá právo absolutně nikdo!“ kontruje Arturova chůva Golda Dvořáková (69). Stejný názor má také Ivetino dvojče Ivana Bartošová (57). I ona si myslí, že urnu by měla mít zpěvaččina rodina a největší nárok a právo rozhodnout o místě posledního odpočinku Ivety má její synovec Artur.

Kulový Blesk: Pokračování Ivety sklízí chválu. Kdo se v seriálu objeví?

Video se připravuje ...

Vdovec se ale hájí tím, že mu Artur od smrti Ivety nikdy nezavolal a o urnu neprojevil žádný zájem. Když už urnu nechtěl vydat Arturovi, mohl ji alespoň uložit do hrobu v Říčanech, kde zřídil Ivetě okázalý hrob. Takhle jí dosud nemají kamarádi a fanoušci kam položit kytičku. „To víte, že je to špatně. Vždyť takhle nemůže mamince přinést kytičku nejen syn Artur, její máma, sestra, bratr, kteří by to rádi udělali, ale vůbec nikdo! Myslím, že je to velmi špatně, především vůči Arturovi,“ říká Golda. A samotný Rychtář jen trestá okolí za to, že si ho po smrti zpěvačky nevšímá.

Seroš X: Iveta

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hejhej
1. 6. 2023 • 15:13

Sýkorka Borka:
Pohřeb zařizoval debilní, sedmiměsíční, bohužel manžel Ivety, aniž by se domluvil s jejím synem, matkou, a sourozenci, což v normálně myslících rodinách bývá. Násilnický primitivní hulvát Rychtář je ignoroval, proto se deštníkové divadla nezúčastnili.

Sýkorka Borka
1. 6. 2023 • 12:23

Nefandím Rychtářovi,ale nik z rodiny sa neunúval,aby Ivete išiel na pohreb! Tu nešlo o neho, s ňou bola rozlúčka. Posledná! A im nestála za to,aby tam pri nej boli!

qwerta
1. 6. 2023 • 08:36

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.