Nečekaný zákaz pro Vondráčkovou: Plekanec si to nepřeje vůbec | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Nečekaný zákaz pro Vondráčkovou: Plekanec si to nepřeje vůbec

ondráčková dostala nekompromisní zákaz od Plekance. Proč?
ondráčková dostala nekompromisní zákaz od Plekance. Proč? (Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER David Kundrát)

Třiačtyřicetiletá maminka na své synáčky vždy dbala s maximální péčí, přesto vyfásla od jejich otce okamžitý zákaz. Čeho se omezení týká konkrétně?

„Odmala jim vštěpuju, ať si nejdřív vybudují vlastní jméno v oboru, který je bude bavit. Ať jsou v něčem dobří. Ať se neprezentují dřív, než pro něco zahoří a budou vědět, že to je jejich cesta. Na sociální sítě jsem si fotky s nimi vždy dávala minimálně, protože mi to nepřijde úplně dobré a mám na to dost jasný názor. A pak jejich tatínek přišel s tím, že si to nepřeje vůbec. Takže pro nás žádný rozdíl a kluci mají v tomto ohledu klid," odtajnila zpívající herečka "stopku" od Tomáš Plekance v Deníku.

Lucie Vondráčková poprvé po rozvodu: Nastěhovala si chlapa do domu! A kde svlékla?

Video se připravuje ...

„Ještě před třemi lety, když tady kluci nastoupili na novou školu, odhadl Maty mou profesi naprosto trefně. Zeptali se ho: „Co dělá za práci tvá maminka?“ A on odpověděl: „Máma si povídá s lidma.“ (smích) Neměl vůbec tušení, co dělám, protože jsem s nimi byla v Kanadě nonstop doma, vařila a uspávala a učila je na kole, chodila s nimi na plavání, na tenis, gymnastiku… Až pak v Česku, když jsem začala zase víc dabovat, zpívat a hrát, pochopili, že asi dělám i něco jiného," okomentovala měnící se vztah potomků k její profesi pyšná máma Lucie.

Koranteng o otci a životě v Africe. A utajená svatba Plekance a Šafářové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jana Nováková
24. 2. 2024 • 20:45

No jó,jako sem přišlo MeeToo tak teď začíná frčet neukazovat děti.A on ty svoje ukazovat může?Nejdřív začal zlome­ného,­zkla­maně,­odkop­nutej Soukup,trochu se přiblížil Prachař a teď votravuje Plekanec.No,jsou mezi nima děti,který bych raděj neukazovala.A jak tam níže píše fany,tak Lucka ze sebe nedělala domácí puťku ,naopak ta si šla za svým a věnovala se i svý kariéře.To vám uniklo.Starejte se o sebe.Jenom mě mrzí,že Lucka nedostala víc jeho peněz,že je to lakomec.On dělá samý naschvály.

Jana Nováková
14. 11. 2023 • 20:39

Už aby ti kluci byli dospělí,oddychnou si všichni.Plekanec nebude nic nařizovat a dělat naschvály a Lucka bude konečně svobodná od těch jeho blábolů.A měl by trochu vyrůst aby za chvíli nebyl nejmenší z rodiny.

pea.p
11. 10. 2023 • 11:02

Tady je zase nablito. Je s podivem, že tolik lidí má o životech druhých takový přehled. Mnohdy větší než o tom vlastním

Dianthos
9. 10. 2023 • 07:58

To byl humor. Lucie. Vondráčková se neumí upravit a přitom je herečka. Lucie Šafářová je sportovkyně, její vzhled jí neživí. Když je na nějaké společenské akci, je hezky oblečená a sluší jí to. Je od přírody krásná, nepotřebovala nikdy plastiky nosu, ani prsou,... Prostě přirozená krása. A i kdyby chodila pouze ve sportovním oblečení, k ní se to hodí.
Nevidím důvod tyto dvě ženy porovnávat. Jsou každá naprosto jiná, jak exteriérem, tak povahově. Kdo je porovnával, byl Plekanec a ten dal jasně najevo svůj názor.

fany22
9. 10. 2023 • 07:52

Jeninka35 - myslím, že jste to trochu nepochopila. Že Lucka maximálně využívala výhod, které plynuly z manželovy profese a jeho výdělků, byla jistě jen a jen jejich věc.
Ale NESMÍ následně ze sebe dělat obětavou domácí puťku, která byla utopená jen v péči o děti a manželovo blaho. Je to nevkusné a pitomé. Zařadila se sama.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.