Vondráčkové strach graduje! Osudový termín se blíží | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Vondráčkové strach graduje! Osudový termín se blíží

Lucka už ty strachy kolem milovaného Zdeňka nedává
Lucka už ty strachy kolem milovaného Zdeňka nedává (Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER David Kundrát)

Třiačtyřicetiletá zpěvačka po boku Zdeňka Polívky (25) zažívá nejen okamžiky lásky a štěstí. Jako zápasník MMA totiž absolvuje krvavé bitky a další termín důležitého klání se kvapem blíží!

„Mám pocit, že čím ho mám radši, tím víc se o něj bojím. Na příští zápas se snad ani nepůjdu koukat. Když druhého máte rád nebo ráda a podporujete ho, tak to člověk hodně prožívá," odtajnila vzrůstající obavy o partnera Lucie Vondráčková na Super.cz. Zdeněk Polívka totiž začíná trénovat, termín důležitého souboje je už v prosinci.

Lucie Vondráčková nastupuje do Ulice: 

Video se připravuje ...

„Mně to teď začíná," celkem nevinně popsal začátek nastávající pekla zpěvaččin miláček. Dvoufázové tréninky a především krutá dieta není rozhodně pro žádné "čajíčky"!

„Osvědčená metoda je vždy solná vana a trápení v sauně se saunaoblekem," odhalil své fígle Zdeněk a přiznal v Šípu: „Tak co si budeme, zdravé to není. Kdybych měl na výběr, tak ani nehubnu. Je to nastavené tak a já jako profesionál udělám svou práci a využiji všech svých dispozicí. Pokud jsem schopen celkem v pohodě navážit do 84 kg, když mám sám kolem stovky, tak to budu dělat."

Lucie Vondráčková a zápasník Zdeněk Polívka: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
lekno
26. 9. 2023 • 15:07

Říká se spíš modelace, pravda. Ale někdy se najde také výraz modulace. Třeba 1. příklad z netu – cit.:„V dnešní době existuje mnoho druhů plastické chirurgie, a to jak pro ženy, tak i pro muže. Mezi nejžádanější operace patří modulace prsou a úprava obličeje.“ zdroj – cpzp.cz Asi se také popletli, že.. A jsou další české weby, stránky, kde se nachází tenhle pojem. Pravlast by je všechny měla poučit o správném pojmu "modelace".

pravlast
26. 9. 2023 • 07:28

Trochu si pleteš mdUlaci a modElaci.Moduluje se třeba zvuk v nahrávkách a modeluje se cokoliv,včetně poprsí.

AliAlice
25. 9. 2023 • 15:23

Rybík..tak to přirovnání ,,mončičák "sedí !!

lekno
25. 9. 2023 • 14:25

Nebavilo by mě ukazovat se na veřejnosti s falešným vlasovým ocasem ve stylu Marfušky z pohádky Mrázik. Rovněž bych se nechtěla předvádět s plasticky modulovanými prsy nebo nosem. Také s upraveným vztahem s někým, který podobně jako ta zaplacená modulace, mi pak už nepřijde přirozený. Vše se odvíjí od peněz, že..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.