Důrazná podmínka Vondráčkové ve StarDance! Na to moje duše neslyší | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Důrazná podmínka Vondráčkové ve StarDance! Na to moje duše neslyší

StarDance: Lucie Vondráčková
StarDance: Lucie Vondráčková (Marie Anna Baráková)

„Nabízeli mi to už před x lety, ale já se tehdy trochu lekla těch náročných příprav, protože jsem do toho ještě zkoušela divadlo," odtajnila předchozí nabídku na účast ve StarDance Lucie Vonráčková (44). A dnes, když konečně kývla, se už nebojí?

 

„Teď se bojím samozřejmě ještě víc, protože už mám tělo daleko bolavější, času ještě méně a dvě děti, ale jdu do toho. Proč si nepočkat na tu těžší variantu, že? Mirek Dlouhý mi vždycky říkal, že nemám stahovat kalhoty, když brod je daleko. Tak se toho držím," přiznává zpěvačka daleko větší obavy. 

Lucie Vondráčková o nové pohádce: Tentokrát jsem za trdlo!

Video se připravuje ...

„Netuším, s kým budu tancovat. Nechám se překvapit. Jen teda doufám, že na mě nebude moc křičet. Na to moje duše neslyší. Budu ráda, když to přežiju ve zdraví a něco se naučím. Ale už se na všechny moc těším," rovnou varuje případného křiklouna Lucie Vondráčková v rozhovoru pro iDNES.cz.

Horská dráha Soni z Ulice: Rána do zad, sesypání i sex s kolegou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
20. 4. 2024 • 15:45

Pochybuji, že by se někdo z jejích pracovních nebo obchodních vztahů odvážil na ni někdy moc zakřičet. „Nekřičte na mě, moje duše neslyší !“ Tak možná její duše tehdy ohluchne. No uši by měly fungovat a ženskou by mohlo zajímat, proč se na ni zakřičelo. Důvod, zda byl na křik oprávněn, nebo neoprávněn. Alespoň v prvním případě by pak mohla projevit snahu situaci zmírnit. Ale ona, jak zahlásila - při křiku neslyší - tedy její duše. Proto ji pak asi nenapadne snažit se něco napravovat. Na vině je vždy jen ten druhý, že. Vždy ! Ona neslyší – ta duše..
No není každý stroj, nemluví každý stále stejným tónem. A také vždycky si nemumle pro sebe pod nos.. Člověk citlivější může občas i vybuchnout, když ho ten druhý vyhecuje, moc rozčílí, že prostě exploduje. Když ho například někdo dlouhodobě stresuje, znervózňuje. Obvykle se tím ten křikloun akorát sám vyčerpá. A osoba, zaměřená jen na sebe, neempatická k jiným – ta vnímá pouze křik, kterým se jí „strašně“ ublížilo. Proč křik vznikl, zamyslet se, jestli na něm neměla též svůj podíl, tohle nemá ve zvyku upřímně řešit, to ji nezajímá. Typické - pro pokrytce..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.