Zákeřná zmije jedovatá! Potupný konec Vondráčkové v ULICI? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Zákeřná zmije jedovatá! Potupný konec Vondráčkové v ULICI?

Lucie hraje Soňu na jedničku!
Lucie hraje Soňu na jedničku! (R. Matějková, TV Nova, Instagram.com)

„Vypadá to, že Soňa plní svůj účel a míchá kartami v seriálu i emocemi u diváků. Je to prostě dobře napsaná mrcha. Myslím, že se hodně diváků s nějakou takovou Soňou v životě nebo v práci setkalo, a proto vědí, jaké hrozí nebezpečí," popsala svou kontroverzní úlohu v ostře sledovaném projektu Lucie Vondráčková na iGlanc.cz.

„Dívám se na Ulici od roku 2005 a je to takové pohlazení po duši... ale už jak jsme viděli, že tam bude Lucie Vonráčková, tak mě to naštvalo a ta její role... zákeřná hnusná zmije jedovatá!!! Teď se na to nedá díky Vondráčkové koukat... prosíme Vás, ať vypadne pořádně ponížená a zničená ze seriálu (zaslouží si to)... Nikdo ji tam nechceme... nechceme ji ani vidět, natož poslouchat," rozhořčeně okomentovala divačka Dana na internetu účinkování Lucie Vondráčkové v nekonečném seriálu. 

Horská dráha Soni z Ulice: Rána do zad, sesypání i sex s kolegou!

Video se připravuje ...

„Pište, prosím, pouze za sebe a ne za mě. Já vždy s neskrývanou radostí se těším na díl, kde Soňa bude a mám vždy škodolibou radost, když se Magdě povede jí jakýmkoli způsobem “utřít”. Takový je život. Nenosí jen samé usměvavé a spokojeně prožité dny, ale občas se povede narazit na “Soňu” a někdy i pěkně tvrdě. Je dobře, že tento seriál ukazuje, že i tyto Soni nemusí vždy vyhrát . Paní Lucie Vondráčková je v tomto seriálu, v této roli naprosto skvělá. Soně přeji dobře vymyšlenou nápravu a Lucii hlavně pohodu a klid," oponuje drsnému ortelu zase paní Iva. A jak to vidí sama herečka? „VZPOURA!!!!!! Ne na loni Bounty, ale antisoňovská," s nadhldem napsala k facebookovým hádkám čtyřiačtyřicetiletá Vondráčková. 

Zamilovaná Lucie Vondráčková: Pravda o vztahu s o 18 let mladším bijcem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fany22
29. 3. 2024 • 15:16

Nekřivdíte. Role skoro přesně kopíruje její chování. Lhát, intrikovat, jinak měřit sobě a ostatním, očernit druhého, abych z toho vyšla líp.

ELLA Průšová
26. 3. 2024 • 20:02

ES., Mýlíte se. ona se odsoudila sama! Nejlepší by bylo, kdyby o ní už přestaly psát! Ale ona si přeje, aby se o ní psalo, herečka není, zpěvačka také ne a peněz má dostatek, aby si popularitu kupovala! Jako vdaná, lítala z Kanady do Čech, "natáčet klipy", ti, co to sní točili, lezli přes plot, proč nešli vchodem? Plekance by byla svlékla i z poslední košile a pořád měla málo! Ještě si myslíte, že nehraje sebe? Já si myslím, že čím víc se s lejnem maže, tím víc smrdí!

lpitriska
22. 3. 2024 • 10:54

Souhlas antonius.j. já teda na Ulici nekoukám ,ale mamka roky jo ,ale už ne , přestala kvůli nějaký rodině z Liberce , nějaký Vendule a ted se jen občas koukne a nadávala na Vondráčkovou a hlavně se smála ,že prej si furt jak prdlá sundavá a nandavá brejle mamce bude 80 a Ulici mívala ráda .

ELLA Průšová
21. 3. 2024 • 15:26

ES; ta lidskost, jak vy píšete, právě chybí L. Vondráčkové! Měl jste si sem tam přečíst, její rozvod, všiml by jste si, jaká je bez zábran v životě, ,, všichni jí jen ubližovali, křivdili a ona je zatím takový poklad! Ona je osoba zlá, sebestředná, zákeřná a všude uplácví její vystoupení, její otec, aby vůbec dostala roli! Ten chtěl okrást i svoji sestru, Helenu, chtěl jí připravit o její dům, zničit manžela Heleny, tahle tetu Helenu ani nezdravila a teď všude píše, jak jí měla ráda a bla, bla, bla! Nena-žra-ná, bezcharakterní mrcha, to je Lucinkla! Malá velká zrů-da!

Marta Kubíková
21. 3. 2024 • 10:16

Ta role, kterou ta hraje je role sebestředné semetriky, která má za všech okolností pravdu. Jen se nemohu zbavit pocitu, že taková je i v soukromém životě...no možná jí křivdím, ale vždy mi na ní cosi vadilo a tato role jí pasuje jak dětský zadek na nočník.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.