Herečka Jaroslava Obermaierová (77): Úplná změna osobnosti v Ulici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Herečka Jaroslava Obermaierová (77): Úplná změna osobnosti v Ulici!

Jaroslava Obermaierová
Jaroslava Obermaierová (TV Nova)

Jaroslava Obermaierová (77) se jako drbna Vilma Nyklová v Ulici dostane kvůli internetovým šmejdům do finančních problémů. S těmi se ale potýká i ve svém reálném životě!

Plnou hlavu starostí bude mít v nekonečném seriálu Ulice rodina Nyklových. Tvrdohlavá babi Vilma propadne internetu a tablet téměř nedá z ruky. Díky sociálním sítím se cítí být opět v centru dění a stále si s někým dopisuje. Že už tolik nechodí mezi lidi, Nyklovou najednou netrápí. Fyzický kontakt vyměnila za ten virtuální, který je pro ni momentálně mnohem pohodlnější.

Hvězda Ulice Jaroslava Obermaierová: Zbavila se majetku za miliony!

Video se připravuje ...

Přestože si Nyklová vezme k srdci rady syna Lumíra (Václav Svoboda, 60), jak se na internetu chovat, je příliš důvěřivá a při jednom z nákupů zjití, že jí kdosi vybílil účet. Přijde o tisíce korun! 

„Jsem ráda, že se nám v Ulici daří upozorňovat i na témata, o kterých se ve společnosti hodně mluví. Osobitá Vilma Nyklová je hodně oblíbenou postavou, a tak se nám daří právě prostřednictvím jejích osudů oslovovat diváky a upozorňovat je na různá úskalí, s nimiž se musí senioři v současnosti poprat,“ vysvětluje kreativní producentka seriálu Ulice Silvia Klasová. Jak tahle šlamastyka, kdy internetoví šmejdi okradou důvěřivou starou ženu, dopadne, sledujte každý den v 18:30 hod. na Nově.

Ukázka z Ulice: Spory mezi Soňou a Magdou gradují

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Celebrity-chachacha
2. 2. 2024 • 16:49

Seriál neseriál, černá kronika , bulvár, to nepomůže. Lidi jsou nenapravitelní a furt si budou v sedmdesáti dopisovat s mladíkem vojáčkem na misi a posílat mu peníze a brát si i půjčku ,protože on babku opravdu miluje .🤣🤣🤣

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.