Hvězda Ulice Václav Svoboda: Velké překvapení k 60. narozeninám | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Hvězda Ulice Václav Svoboda: Velké překvapení k 60. narozeninám

Gratulace od seriálové mámy Jarky Obermaierové.
Gratulace od seriálové mámy Jarky Obermaierové. (Foto TV Nova, Instagram)

V ateliérech seriálu Ulice bylo veselo! Představitel Lumíra Nykla Václav Svoboda totiž slavil šedesátku. Štáb i jeho seriálová rodina si pro něj připravily překvapení.

Václava vídají diváci nekonečného seriálu už od jeho samého začátku, tedy od roku 2005. Tehdy nikdo ještě netušil, že se z Lumíra stane jedna z nejpopulárnějších postav. Ulice se stala postupně hercovou druhou rodinou. Svou seriálovou mámu Jaroslavu Obermaierovou (77) bere Václav za ta léta natáčení téměř jako vlastní.

Není se tak čemu divit, že životní jubileum oslavil Svoboda nejen se svou reálnou rodinou, ale také s tou seriálovou. Ta mu navíc připravila jedno narozeninové překvapení přímo na place během natáčení! Těsně před pauzou překvapili novopečeného šedesátníka herci i štáb velkou gratulací.

Jedna za druhou

Jako dárek mu přinesli obrovský koš s nejrůznějšími dobrotami. O herci je totiž známo, že je velký labužník. „Takové překvapení jsem opravdu nečekal,“ usmíval se Václav po natáčení a přiblížil, jak své narozeniny ještě chystá slavit. „V neděli mě čeká oslava s celou rodinou, další sobotu mám v plánu to oslavit s kamarády. A pak bych ještě rád uspořádal jednu oslavu v létě, někde na zahrádce,“ vypočítával oblíbený herec.

Ukázka z Ulice: Lucie Vondráčková jako Soňa Urbánková zavaří Magdě

Video se připravuje ...

Šedesátku prožívá

Vstup do další dekády života herec velmi prožívá. „Poslední fotka s mým miláčkem v 59 letech. Zítra už bude všechno jinak,“ připsal Svoboda k fotce na Instagramu, kde je se svým milovaným psím parťákem, anglickým špringršpanělem. Od fanoušků se dočkal nejen vlny gratulací, ale také ujištění, že na věku nezáleží.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.