Bývalá seriálová hvězda Dáša Bláhová: Po krizi oslava jako hrom! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Bývalá seriálová hvězda Dáša Bláhová: Po krizi oslava jako hrom!

Upírova přítelkyně Lucie, oslavenkyně Dáša, Václav Upír Krejčí a přátelé.
Upírova přítelkyně Lucie, oslavenkyně Dáša, Václav Upír Krejčí a přátelé. (Foto Facebook, ara)

Připravila svým nejbližším infarktový stav! Manžel se synem tajně přichystali hvězdě filmů Hra o jablko, Kalamita či seriálu Velmi křehké vztahy krásnou oslavu 75. narozenin. Jenže oslavenkyně Dagmar Bláhová odmítala vyjít z domu. Museli ji hodně přemlouvat!

V restauraci už stáli připravení s kyticemi a dárky přátelé. Manželu Robertovi (60) se hodně ulevilo, když konečně ženu vedl na párty. Stálo ho to hodně sil, v utajení obvolával lidi, syn Oliver zase vyzdobil místnost v centru Prahy fotkami mámy z jejích slavných filmů a seriálů.

Kulový Blesk: Vesničko má středisková je zastaralá a nekorektní, říkají kritici

Video se připravuje ...

Párty s Upírem „Znal jsem Dášu, než emigrovala do Austrálie,“ řekl deníku Aha! jeden z gratulantů Václav Upír Krejčí (68) „Chodili jsme za bývalého režimu do jedné vinárny na Národní třídě,“ vzpomínal mim. „Oslava byla pro Dášu opravdu obrovské překvapení. Žije hodně na chalupě, má tam klid. Ale pořád je živel!“ dodal Upír s úsměvem.

Menzelova milenka

Kamarádka Míla Řádová (73) udělala pár fotografií pro vzpomínku. „Kdyby to oslavenkyně vzdala, přišla by o desítky překrásných kytic, plný stůl dárečků, a hlavně o setkání s milými kamarády,“ konstatovala pravá ruka režiséra Jiřího Menzela (†82), s nímž si Dáša zahrála milenecký pár ve filmu Hra o jablko. Mezi gratulanty byli i herec Vladimír Kratina (72), profesorka Jitka Vysekalová (82), která píše knihy s moderátorem Karlem Voříškem (60), mim Zdeněk Tomeš (69) a další přátelé.

Tento týden v Ulici: Dopravní nehodu, rozuzlení sporu a velkou pracovní nabídku

Video se připravuje ...

Žila u protinožců

Dagmar skoro 20 let žila v Austrálii, kde v roce 1985 získala cenu Penguin pro nejlepší herečku za film Displaced Persons. Je potřetí vdaná, má syna Olivera a dceru Maiu. Už v Austrálii bojovala s rakovinou prsu, naštěstí zvítězila. Do vlasti se natrvalo vrátila v roce 1998.



Přečtěte si
ELLA Průšová
21. 3. 2024 • 21:26

Seriálová hvězda? A v jakém seriálu hrála? Nemám jí ráda, je taková rozkazovatelná!

Jana Meluzina
20. 3. 2024 • 07:39

Bezvadná herečka, mám ji ráda.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.