Smutné narozeniny Jelínka (89): Manželka promluvila o Bohdalové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Smutné narozeniny Jelínka (89): Manželka promluvila o Bohdalové

Pohřeb Dalimila Klapky: Jiřina Bohdalová a Rudolf Jelínek
Pohřeb Dalimila Klapky: Jiřina Bohdalová a Rudolf Jelínek (Blesk:TONDA TRAN)

Ať chceme nebo ne, věk se nakonec ošidit nedá a mnohdy o sobě dává vědět nepříjemnými způsoby. Své o tom ví i herec Rudolf Jelínek, který oslavil 89. narozeniny. Na velkou událost to ale letos nevypadá…

Už to není na velké vyskakování. Herecký bard Rudolf Jelínek prodělal dvě mozkové mrtvice a léčí se s cukrovkou. Neustálá asistence jeho o 30 let mladší manželky Martiny je proto nutností. „Když jsem si Rudlu brala, věděla jsem, do čeho jdu, že je mezi námi velký věkový rozdíl a že se jednou o něj budu muset starat. Věděla jsem, že to přijde, ale že to bude až tak náročné, to jsem nečekala. S tou mrtvicí mu odešly i emoce. Neví, jestli je jaro, léto, podzim, nebo zima. Ale nemůžu si stěžovat. Nikdy bych ho neopustila,“ svěřila se serveru Prima Ženy Martina Jelínková, která je hercovi velkou oporou.

Letošní oslava narozenin se ponese v klidném duchu. Z hereckých kolegů se objeví pouze jeden. „Bohužel většina jeho hereckých přátel, které by Rudla rád viděl, už odešla... Paní Jiřina Bohdalová se omluvila, přijde akorát Antonín Hardt. Budeme tedy slavit v úzkém kruhu rodiny a nejbližších. Nachystám jeho oblíbené linecké a samozřejmě chlebíčky, aby si vrněl. Za rok, až mu bude devadesát, to pořádně rozjedeme,“ slíbila Martina, která si Jelínka brala před 17 lety.

Jiřina Bohdalová zazpívala Blesku na koncertu Jiřího Zmožka

Video se připravuje ...

Ačkoli je jí s hercem i přes jeho zdravotní problémy dobře a jsou šťastní, jedna věc Martinu už po léta trápí. „Lituji pouze jednoho, že jsme se nepotkali dřív a nemáme spolu děti. To mě dodnes hrozně mrzí, protože Jelínků není nikdy dost,“ povzdechla si Martina Jelínková.



Přečtěte si
ELLA Průšová
29. 2. 2024 • 18:46

Fuj tajxl!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.