KONEC S VONDRÁČKOVOU? Vzkaz zní jasně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

KONEC S VONDRÁČKOVOU? Vzkaz zní jasně!

Lucie Vondráčková to za svou postavu pěkně schytává
Lucie Vondráčková to za svou postavu pěkně schytává  (David Kundrat/CZECH NEWS CENTER CNC )

Když televize oznámila, že do nekonečného seriálu nastupuje nová posila v podobě herečky a zpěvačky Lucie Vondráčkové (43), diváci se zaradovali. Ovšem ne na dlouho. Její role Soni Čechové jim není moc po chuti, a jak bývá zvykem, přisuzují stejné charakterové vlastnosti její postavy i jí samotné. 

„Do divadla už na vás nepůjdu, netušila jsem, jaká jste,“ píší jí zprávy rozhořčení diváci, kteří patrně nepochopili, že Vondráčková pouze plní úlohu, kterou jí ukládá scénář. Na druhou stranu je to však známka toho, že se role zákeřné kariéristky, která jde za svým takřka přes mrtvoly, zhostila uvěřitelně, což je pro scénáristy seriálu jistě tou nejvítanější odměnou. 

Lucie Vondráčková o začátku školního roku

Video se připravuje ...

Navíc - tvůrčí tým se trefil do tématu, které se všeobecně řeší. O postavě Soni, kterou Vondráčková ztvárňuje, se mluví hodně - diváci její kroky hodnotí a často připojují i své osobní zkušenosti. „Takových lidí je bohužel všude až moc. Já se na to ani nemůžu koukat, stačí mi lidi v okolí,“ napsala Lucii v komentáři další z divaček - a hned našla spojence. „Také máme hada v práci. Tak doufám, že se pravda ukáže," vyjádřila se další. 

Najdou se i tací, kteří mají pocit, že je v seriálu nyní až příliš zla, a píší do produkce žádosti o přehodnocení scénáře. „Prosím o vyhození té podrazácké kariéristky. Dívám se na Ulici kvůli pohodě a tato mi ji bere. Jinak budu muset Ulici opustit," cituje jednu takovou prosbu například deník Super.

Lucie Vondráčková nastupuje do Ulice: Co se bude dít?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5176988
2. 2. 2024 • 07:29

Hraje velmi dobře asi samu sebe.Jenom dokresluje svůj charakter.Od česká do Kanady a zpět.

Daniela Hublerova
26. 1. 2024 • 11:30

Hraje to vynikajúco. Presne to tam chýbalo. Ulica ukazuje co všetko sa v živote stať. Bravený výkon.

Karel Petr
25. 1. 2024 • 21:21

Lucie je výborná herečka a zpěvačka.

ELLA Průšová
24. 1. 2024 • 18:34

Já jsem vadná? Možné to je, ale LV. hraje samu sebe! Asi nevíte nic o tom, jak se chovala ke své tetě Heleně V., jak se vůbec ta rodina chovala k Heleně, nehledě na to, ona neumí zpívat, neumí hrát, svého exmanžela by stáhla z poslední košile, všechno jí bylo málo, jako člověk, je ona hnus!

Jaroslav Vašíček
19. 1. 2024 • 20:47

Ta Ella Průšová je snad vadná,že by závist?Dobrá herečka musí zvládnout vše.Dobré,milované ženy i ty potvory,které nemusí být zrovna sympatické,Lucka to zvládá výborně!!!Že o ni nikdo nestojí? To je pěkná blbost!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.