MUČENÍ A SMRT! Tohle asi Vondráčková o partnerovi netušila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

MUČENÍ A SMRT! Tohle asi Vondráčková o partnerovi netušila

Zdeněk Polívka a Lucie Vondráčková
Zdeněk Polívka a Lucie Vondráčková (archiv)

Na společenských událostech nechává v rámci rozhovorů mluvit spíše svou partnerku, zpěvačku Lucii Vondráčkovou (43). Až nyní, ku příležitosti natáčení pořadu 13. komnata, se MMA zápasník Zdeněk Polívka (25) rozpovídal o náročném dětství i dospívání, které provázely mučící šikana i úmrtí tatínka.

Vyrůstat mezi osmi sourozenci člověka zocelí. Zdeněk Polívka již v útlém věku pochopil, že v životě je máloco zadarmo. Ačkoli to ne vždy bylo jednoduché, za touto životné etapou se ohlíží rád. „Já bych to nikdy v životě neměnil, myslím, že mi to dalo to nejlepší, co mohlo. Učili jsme se skromnosti, jak nás bylo hodně, tak jsme si nemohli úplně vyskakovat. Všechno jsme si měřili pravítkem, aby to bylo fér. Rodiče nás vedli k víře, takže nám dali i pokoru, a to co mohli, nám předali,“ cituje zápasníka server Super.cz.

Že ale život umí být i nekompromisní, poznal záhy. Zdeňkův tatínek trpěl Alzheimerovou chorobou, zdravotní stav se bohužel nelepšil, a když bylo zápasníkovi 16 let, otec zemřel. V rámci rodiny jakožto nejstarší syn tak musel po tatínkovi převzít některé povinnosti. V současnosti ho mrzí především to, že na sebe neměli více času.

Lucie Vondráčková: Premiéra ruku v ruce s jejím bojovníkem

Video se připravuje ...

„Mám na něj málo vzpomínek, jsou to obyčejné věci, ale o to jsou intenzivnější,“ svěřil se v pořadu Polívka, jenž se kvůli několikačlenné rodině během studia stal obětí šikany. „Byli jsme jinačí, byli jsme odlišní než naši vrstevníci, a to je důvod té šikany, když je někdo jiný, je z něj terč,“ vysvětluje si hlavní důvody pravidelných útoků spolužáků.

„Začalo to pozvolna, nejdřív psychická, výsměchy,“ rozpovídal se o nepříjemné kapitole svého života, která vyústila i v útoky fyzické. Když se třídou navštívil aquapark, zákeřnost svých spolužáků totiž nakonec pocítil i na vlastní kůži. „V páře mi strkali hlavu tam, odkud jde ta pára, to bylo hodně nepříjemné,“ podělil se o nepříjemné vzpomínky Zdeněk Polívka, jehož i tyto nelehké události dokázaly posunout tam, kde je dnes – ve své sportovní kariéře slaví úspěchy a v osobním životě našel štěstí po boku Lucie Vondráčkové.

Lucie Vondráčková poprvé po rozvodu: Nastěhovala si chlapa do domu! A kde svlékla?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
27. 10. 2023 • 12:26

Vůbec bych netušila co dokáže škola. Že byl šikanován a nic se nedělo by mi až tak nepřekvapilo, ale že v jedné škole propadl a když se přestěhovali a nastoupil do jiné školy, tak v 6.třídě měl vyznamenání? Co to bylo proboha za školu, která ho nechala propadnout? Dost dětí znám že vyházely se 4 a potom se vyučily a udělaly si nástavbu a odmaturovaly na vyznamenání, to se děje, ale až takto?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.