Vondráčková: Drsné vyřizování účtů s Plekancem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vondráčková: Drsné vyřizování účtů s Plekancem

Vondráčková našla štěstí až po boku zajíčka Polívky
Vondráčková našla štěstí až po boku zajíčka Polívky (M. Hykl, M. Sekanina, archiv Blesku)

Dlouho se zdálo, že čas vyčistil mezi oběma bývalými partnery vzduch - a ono ne! Ačkoli oba zachovávají kvůli synům dekorum, za zavřenými dveřmi je cítit napětí. Zpěvačka navíc nyní vydala novou píseň, pozornému uchu neuniklo, že je v ní ukrytý jasný vzkaz jejímu ex. 

Rozvod Lucie Vondráčkové (43) a Tomáše Plekance (40) byl bouřlivý, bývalí manželé za sebou mají řadu ostrých sporů o majetek i děti. Po svatbě Plekance s Lucií Šafářovou se situace hodně uklidnila, Vondráčková několikrát přiznala, že je ráda za to, že jsou synové spokojení a na účet svého bývalého muže a jeho nové partnerky se negativně nevyjadřovala. Jenže teď mu to mezi řádky pěkně spočítala. Nechala totiž nahlédnout do svých niterných pocitů, které zažívala během manželství. 

Lucie Vondráčková: V nové pohádce je Trdlo!

Video se připravuje ...

V nové písni Rekordérka Vondráčková mimo jiné popisuje, jak těžké bylo žít ve stínu Plekance, se kterým se kvůli jeho hokejové kariéře přestěhovala do Montrealu. Z písně je cítit hořký podtext toho, že svazku s Plekancem hořce lituje. „Marné roky ztracené,“ zaznívá zde například. Také naznačila, že dláždila schody do jeho nebe a na sebe zapomněla.

Pár slov patří i současnému partnerovi. Na mladého zajíčka Polívku pěje Lucie  na rozdíl od Plekance ale v písni ódy. Nazývá jej například novým sluncem, které vneslo do jejího šedého života jiskru. 

Lucie Vondráčková o začátku školního roku

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fany22
11. 11. 2023 • 17:47

Uživa Tel - snažíte se, ale nemá to smysl. Všechny informace jsou přímo od ní nebo jejího otce.

lekno
14. 10. 2023 • 13:10

AliAlice: Jo, už to tak pomalu vypadá.. Neznám více opěvovanou ženskou v českém bulváru, než je ona.. Zdá se, že ji omluví úplně všechno. Dúvěřovat této paní dnes po tom všem, co je o ní veřejně známo - považuji za lehkomyslnost a možné vážné životní riziko..
Když se člověk nevyzná dobře v lidech a chce si udělat o nějaké osobě názor, mělo by ho alespoň zajímat, jak se opravdu chovala, jak žila v minulosti. Ne dúverčivě věřit všemu, co mu ona řekne. Neboť ta osoba může být třeba patologický lhář a narcis..

lekno
13. 10. 2023 • 19:45

pea.p : Člověk nemusí nutně s někým žít v domácnosti, aby si na něj utvořil názor. A nikdy jsem netvrdila, že vím všechno o jejím životě. Nechápu, proč tohle vzpomínáte.. Mně spíše vaše příspěvky přijdou jako subjektivní, ovlivněné nějakým vaším osobním motivem. Nedržíte se faktů, známých informací o jejím životě, o jejích skutcích. Nezajímá vás to. Přijde mi, že vy ji jen chcete obhajovat jako zapnutý stroj s příkazem – „Ochraňuj ctnostnou Lucinku !“ Vadí vám každé kritické slůvko na ni. Pravda vás nezajímá.. Mé názory na LV ale nejsou ovlivněny pocity. Držím se reality. Snažím se být objektivní, vycházím z faktů. Její životní skutky totiž mluví za ni, prozrazují, co je ona zač.. Až ji znáte osobně i když to tady nepřiznáte, možná věříte každému jejímu slovu. Věřil jistě i Tomáš Pl. - na začátku. Dnes je spokojen s jinou ženou a sám nejlépe ví, proč.

pea.p
13. 10. 2023 • 10:06

Je mi buř odkud berete info, ale pochybuju, že jste s ní žila ve společné domácnosti. JInak i dva lidé žijící pod jednou střechou mají mnohdy na stejnou situaci jiný názor i pohled. Sory nevím co nebo kdo má být Rekordérka-fakt to nesleduju.
A tvrdit, že víte o jejím životě vše by byl docela blábol. Takže ne objektivní,ale subjektivní.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.