Seriál Ulice se vysílá už 18 let: Jak se herci změnili?   | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Seriál Ulice se vysílá už 18 let: Jak se herci změnili?  

Herci z Ulice
Herci z Ulice (Foto Aha! – Marek Pátek, TV Nova)

Na oslavě nekonečného seriálu Ulice se sešli všichni! Stálice, herci, kteří se natáčením jen mihli, i ti, kteří do něj 18. září teprve »naskočí«. Tehdy, před 18 lety, nikdo netušil, že se seriál bude tak líbit, a že mu fanoušci tak dlouho zachovají přízeň, počítalo se s ním totiž jen na 6 let. Diváky ale seriál, který běží každý všední den od 18:30 na TV Nova, pořád baví!

Ljuba Krbová (65)

Anička Lišková je od začátku duší a snad i tváří seriálu. Ač na začátku prázdnin oslavila půlkulatiny - 65, sama je velmi akční babička. „Na začátku června jsem měla cestovní dovolenou, kamarádka Štěpánka mě vzala na kaňoning. Byl to opravdu adrenalinový zážitek. Slaňovaly jsme osmadvacetimetrové vodopády a skákaly do tůní a z osmi metrů,“ přiznala Aha! Ljuba. Další adrenalinový dárek dostala od své dcery, a tak se teď na podzim chystá proletět nejdelší zipline v Čechách. 

Anna Fixová (39)

V seriálu hrála celkem 11 let a teď se do něj jako Monika Farská bude zase vracet. „Na začátku jsem byla dost vyplašená a bez větších zkušeností,“ přiznala Anna Fixová a dodala, že to pro ni nebylo vždycky veselé období. Dokonce byla i ráda, když seriál opouštěla, přišlo jí to už všechno dlouhé. S návratem do Ulice ale váhala, a tak i její druhé účinkování v nekonečném seriálu bude jen na omezenou dobu. 

Tento týden v Ulici: Strach o zdraví Vilmy, osudové setkání a vyděšený Miloš!

Video se připravuje ...

Hana Holišová (43)

Jako Veronika Maléřová vtrhla do seriálu s celou rodinou, která se do Ulice přistěhovala v roce 2014 z Moravy. I přes krkolomný osud postavy, která zažila rozvod i kolaps, kdy bojovala o život, je teď Holišová v rodinném seriálu stálicí. Zatímco Veronika Maléřová se v září zase vrhne do děje, její představitelka bude konečně odpočívat na dovolené u moře. „Předtím mne ještě čeká jedno představení, derniéra muzikálové inscenace Marta. To je srdcová záležitost,“ říká Holišová, kterou můžete naposledy vidět dnes v Museu Kampa od 19:30. 

Aneta Krejčíková (32)

Původně měla hrát jen epizodní roli, nakonec se ale Gábina Purmová stala jednou z hlavních postav. Neměla to lehké. V osmnácti otěhotněla se svým učitelem, prošla si potratem, domácím násilím, ale i rakovinou a psychickými problémy svého syna. 

Lucie Vondráčková (42)

V Ulici bude nováčkem. Její postava Soňa Červená se bude ucházet o místo zástupkyně ředitelky školy. „Natáčení probíhá už půl roku,“ prozradila Vondráčková s tím, že po několika měsících natáčení už má její postava za sebou zaznamenala velký vývoj.

Tento týden v Ulici: Márovo nečekané setkání s Monikou a Nyklová v nemocnici

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jura l
28. 9. 2023 • 20:35

Travino, buďte v klidu, až se bude kritizovat Smetana, tak lekno se na Ulici vykašle a v plné zbroji bude bojovat za jiný seriál se Smetanou a Ulici nechá na pokoji

lekno
28. 9. 2023 • 17:47

Možná vám dodá něco travina. Ta ví o Ulici zřejmě všechno !

lekno
28. 9. 2023 • 17:43

travina: Nikdy jsem nepsala, že seriál Ulice je kravina. Nehodnotila jsem jeho kvalitu. Neodsuzuji ho. Mně jen přijde divné, že by měl v kuse nepřetržitou obrovskou sledovanost po celých 18 let. A když ještě řekne k tomu nějaký pracovník TV Novy, že ta sledovanost se nemusí sledovat, tak mám dost.. No nic, nezlobte se, možná je to dobrý seriál. Právě proto, že nemám čas sedět každý večer před TV, nesleduji ani nekonečnou Ulici. A tyto moje příspěvky mi zase až tak mnoho času nevezmou. Píši dost rychle, když chci..

pravlast
28. 9. 2023 • 13:58

Jsem absolutně šokován že takové údaje nebyly zveřejněny včas.Teď už to všechno nedoženu a určitě zemru s pocitem kulturního barbara...Není někde k mání nějaký výtisk scénářů?

travina
28. 9. 2023 • 12:07

Že vám to stojí za to, vypisovat takové odstavce, je vidět, že máte hodně času. Mně je to jedno jaká je sledovanost, jen jsem chtěla upozornit na to, že Ato.cz měří sledovanost až od 190 hod a Ulice běží v podvečer. Jinak žasnu, že lidé, kteří neviděli ani jeden díl dokáží hodnotit, že je to kravina, fakt nechápu Možná, že kdyby někdo zažil totalitu, kdy býval pouze 1 program a vysílaly se buď ruské válečné filmy a nebo jaká je dojivost krav v JZD a která pětiletka už je splněná a která "Brigáda social.práce" je první v dojivosti, atd, tak by seriály byly pro něho oázou Jinak je mi to fuk, koukejte se všichni na co chcete ,ale neodsuzujte něco, co jste neviděli. To totiž nemá logiku

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.