Vloupání do bytu Vondráčkové: Z nahrávky jde mráz po zádech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vloupání do bytu Vondráčkové? Z nahrávky jde mráz po zádech

Lucie Vondráčková musela být pořádně vylekaná
Lucie Vondráčková musela být pořádně vylekaná (Blesk:CNC / Pavel Machan)

Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková (43) zažila pořádný šok. Do jejího bytu totiž vnikl nevítaný host a to zrovna ve chvíli, kdy si šla odpočinout. Z návštěvy jejího domu vznikl i záznam, který poodhalil její soukromí. 

Dát si přes den šlofíčka se vám může těžce nevyplatit. Zvlášť, když máte za kolegu Honzu Fantu (28), který se k vám neváhá nepozorovaně vloupat a vše přitom natáčet na video, navíc zrovna ve chvíli, kdy máte po náročném zkoušení nové divadelní hry.

Lucie má však naštěstí smysl pro humor - počáteční úlek vystřídal smích a oběma zbyla jen vtipná historka, o kterou se neváhala podělit na sítích ani herečka. „Po dvouměsíčním zkoušení a premiéře Hračičky, mejdan u nás doma,“ okomentovala záznam. 

Ten mimo jiné poodhalil i to, jak Vondráčková bydlí. Ve videu je vidno, že zpěvačka upřednostňuje temné barvy. Zdi zdobí fialový odstín, který je vyvážen mahagonovým nábytkem a šedou sedací soupravou. Dominantou obývacího pokoje je pak krb, okolo kterého nechybí fotky dětí. 

Lucie Vondráčková o začátku školního roku

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jaroslav Vašíček
7. 10. 2023 • 11:27

Hahaha zase se projevila typická česká vlastnost ZÁVIST. Moravané jsou přece jen jiní a srdečněší.

Radek Polák
4. 10. 2023 • 18:30

Pokud je tak vlezlá jako v ulici , nedivím se Plekancovi, že zdrhnul ! A ten fotoshop ksichtu , to bude taky dřina ! 😂

lekno
4. 10. 2023 • 11:35

fany22: Také myslím, že je to nahráno.. No napsali, že LV "zažila pořádný šok", tak ho stoprocentně zažila ! Nezpochybňujme slova autora článku. Vždyť už jen ta příprava scénky byla zřejmě extrémně náročná. Že - „nevítaný host“.. počáteční úlek“.., „Z nahrávky jde mráz po zádech“.. Asi Lucince jde.. Teď nevím, jestli článek měl být vníman jako parodie ? Nebo si osoba, která stála za nápadem opravdu myslela, že čtenáři uvěří, že tohle nebylo celé naplánováno ? Kdoví..

gutermann
3. 10. 2023 • 22:02

Ja teda nevidim nic fialovyho, ciste bily zdi, modry zatazeny zavesy, seda dlazba i proutena sedacka, a nic nahranyho. Hezkej krb, prijemny to tam ma.

fany22
3. 10. 2023 • 19:36

Nahraná scénka. Trapná.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.