Ze známého zpěváka stříkala krev: Lucka na mě vytáhla nůž! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Ze známého zpěváka stříkala krev: Lucka na mě vytáhla nůž!

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (archiv Blesku)

Představení, v němž herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková (43) nově hraje, je žánrově psychothriller a podle toho vypadala i jedna z posledních zkoušek před Lucčinou premiérou. Na jevišti Divadla Radka Brzobohatého totiž tekla krev a rovnou skutečná!

Že by se Lucka Vondráčková do své nové role vžila možná až příliš? Nad tím by se dalo spekulovat po nešťastném incidentu, při němž nedopatřením poranila svého kolegu Jana Fantu (28). Jeho ruku pak během setkání herců k nové divadelní sezóně zdobil rudý šrám. Jak se to vlastně stalo?

Tahle premiéra nebyla Hračička! Jan Fanta hrál s pohmožděnou rukou, průjmem i vyrážkou

Video se připravuje ...

„Lucka na mě vytáhla nůž, ovšem omylem ne ten hrací, kterým by mě nezranila, ale opravdový, kuchyňský. Crčela ze mě krev, ale zase tak vážné to nebylo,“ popsal incident serveru Super.cz herec, jenž delší ránu překryl náplastí. Snad se do prvního veřejného účinkování Vondráčkové v představení nesoucí název Hračička obmění rekvizity, aby k podobné situaci nedošlo i před publikem... 

Lucie Vondráčková nastupuje do Ulice: První díly už dnes!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
15. 9. 2023 • 12:41

Divné mi přijde, že nikdo z přítomných asi vážně neřešil, jak se mohl dostat pravý kuchyňský núž mezi herecké rekvizity, pokud ostrý núž byl odevzdán ke zkoušce Lucii V. ? Kde byl tehdy ten hrací núž, když LV měla v ruce pravý ? A divné také, že ona nezjistila rozdíl v těch nožích. Když přece držím v ruce nějaký núž, všimnu si hned, jestli je pravý, nebo hrací. AŽ POTOM s nožem budu manipulovat a ohánět se s ním na někoho během zkoušení hry.. Podmínky bezpečnosti a ochrany zdraví při práci – říká jim to vúbec něco ? Kdyby tam byl přítomen Hercule Poirot v osobě Davida Sucheta, možná by ho tento incident zaujal..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.