Radikální změna stylu! Vondráčková o 20 let mladší | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Radikální změna stylu! Vondráčková o 20 let mladší

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Blesk:CNC / Pavel Machan)

Stala se novou posilou hereckého týmu seriálu Ulice, a tak zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková (43) rovněž patřila mezi hosty velkolepé oslavy plnoletosti nekonečného seriálu z dílny TV Nova. Ačkoli slavnostní róbu sháněla na poslední chvíli, nakonec všem přítomným vytřela zrak.

Seriál Ulice s novou řadou oslavil neuvěřitelných 18 let na televizních obrazovkách. První díl spatřil světlo světa 2. září roku 2005, a třebaže obecně nesklízí vysoká hodnocení, u diváků se v rámci oblíbenosti i sledovanosti stále drží na vysokých příčkách. Seriálem za tu dobu prošly desítky známých tváří, tou nejnovější je momentálně Lucie Vondráčková, jež jako čerstvý vítr do plachet nesměl na oslavě chybět. Dostavit se na místo včas a ve správném dress code byl pro ni ale oříšek.

Lucie Vondráčková nastupuje do Ulice: První díly už nyní!

Video se připravuje ...

„Ještě před chvíli jsem byla na zkoušce v divadle k představení Janka Ledeckého Zapomeňte na Shakespeara a vypadala jsem úplně jinak. Zdaleka ne tak dobře. Naštěstí přišel návrhář Dominik Navrátil a přinesl mi tyhle krásné šaty. Tím pádem se tady můžu cítit adekvátně,“ prozradila serveru Super.cz herečka, která zabodovala v pudrově růžových šatech s velmi odvážným výstřihem.

Tento týden v Ulici: Strach o zdraví Vilmy, osudové setkání a vyděšený Miloš!

Video se připravuje ...

Ten držel pohromadě jen díky svázané mašli, jež byla pevně uvázaná, a tak se Lucka naštěstí nemusela strachovat o neplánované odhalení. Jemná barva šatů, navlněné vlasy a přirozené líčení navíc herečce a zpěvačce ubraly pár let. A i jako čtyřicátnice dokazuje, že se s přibývajícími lety není třeba jakkoli omezovat.  



Přečtěte si
AliAlice
13. 9. 2023 • 14:43

Kdy už skončí to každodenní pochlebování této ,,všeumělkyně "....vypadá to,že nemáte na skladě v kumštu nikoho rovnocenného této hvězdě !!

ELLA Průšová
10. 9. 2023 • 21:45

Dostaly ponuku, nedávno ještě říkala, do takových seriálů, bych nikdy nešla.... Ať je ráda, že jí to nabídli, všude jinde jí odmítají, i když tatík dělá psí kusy, jen aby se o ní psalo! To je vlezlá a zlá rodina a tatík, to je hajzlík první ligy! Jen ať ho zavřou, hajzla nenažranýho!! Svojí sestru Helenu, by nejraději okradl o všechno a to jen ze své závisti! Tenhle malej skřet, Lucinka má jeho výchovu, nestyda!!

AliAlice
10. 9. 2023 • 10:00

Protěžovaný a namistrovaný střevo !!!

lekno
10. 9. 2023 • 09:45

Pardon, opravuji - Emma W. a celebrity z Hollywoodu mají větší příjmy. No LV bude dostávat mnohem vyšší měsíční výplatu za natáčení Ulice, než je běžná výplata českých a středoevropských herců. Proč asi ? Je snad tak nenahraditelná, nebo se již stala národním pokladem ?

lekno
10. 9. 2023 • 09:03

Dianthos : Myslím, že vypadá na svůj věk. Jen bulvár ji často opěvuje na základě technikou upravených fotek a videozáznamů. Kdo zná LV osobně v reálu a bez šminek, ten ví své..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.