Potupná kritika Vondráčkové: Drzého fanouška si namazala na chleba | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Potupná kritika Vondráčkové: Drzého fanouška si namazala na chleba

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Foto: Renata Matějková)

Těší se velké oblibě, sem tam ale narazí i na někoho, kdo jí příliš nezalichotí. Což o to, konstruktivní kritiku Lucie Vondráčková (43) vítá. Když si ale někdo chce jen zbytečně rýpnout, dá mu zpěvačka a herečka jasně najevo, že jí jen tak něco nerozhodí.

Se svými fanoušky pravidelně komunikuje prostřednictvím sociálních sítí. Informuje je o nových rolích, hudebních počinech a samozřejmě ji zajímá i zpětná vazba. Jedné takové se dočkala. K srdci si ji ale rozhodně nevzala.

Lucie Vondráčková nastupuje do Ulice:

Video se připravuje ...

Lucie Vondráčková je od září novou posilou seriálu Ulice, kde ztvární Soňu, která si sympatie diváků zřejmě nikdy nezíská. Lucie se to proto snaží vykompenzovat tím, že ztvárnění této postavy přijímá s humorem, a diváky tak ubezpečuje, že role je zkrátka jen role.

Jak informoval server Super.cz, nově zpěvačka své fanoušky ubezpečila v tom, že pokud doteď seriálové Soně dávali šanci, zřejmě zjistí, že je to marná snaha. K příspěvku přidala zpěvačka fotku, kde na party seriálu Ulice krájí dort a na sobě má šaty s velmi hlubokým výstřihem, který leccos odhalil.

Tento týden v Ulici: Vanda zaútočí, Vojta nachytá svého tátu a Gábina řeší rodinné problémy

Video se připravuje ...

Jednomu sledujícímu to nedalo a zpěvačce dal najevo svůj názor. „Lucko, nemáš je nijak velké!“ napsal narovinu uživatel sociální sítě. Potupně myšlenou poznámku Lucie přešla doslova s úsměvem. „No a? :-D“ zareagovala pohotově a nonšalantně Lucie Vondráčková.  



Přečtěte si
rydlo
8. 12. 2023 • 14:17

Že by se páprdovi při pohledu na kuňkalku Lucinku ještě plašily hormony a zacukalo mu v pytlíku? A proto asi reaguje na všechny negativní příspěvky vůči Lucince svým způsobem. Co by kdo mohl Lucince závidět? To že neumí zpívat, nebo že jako herečka přehrává, je nezáživná a jen kuňká? To že má někdo vystudované (protekcí?) nějaké dvě školy, mu ještě nezaručí inteligenci. Všude se cpe, v bulváru je přelucinkováno a Ulici přestalo sledovat kvůli ní dost divákú.

fany22
25. 11. 2023 • 19:25

Velká nebo malá… Lucie záměrně provokuje tím věčným odhalováním, tak se někdo chytil. Nic divného. Jak ji ale vůbec nemám ráda, na té její reakci nebylo nic pamětihodného, aby se o tom musel napsat článek.
Snad jen, že skutečná dáma se do takových diskuzí nepouští.

Jaroslav Vašíček
24. 11. 2023 • 13:47

Tady se opět projevuje ta typická česká vlastnost -závist. Ještě,že ti Moravané jsou jiní!

Jaroslav Vašíček
24. 11. 2023 • 13:38

Je mi 92 let a ta léta někdy za komunistů velmi krutá, jsem prožil ve cti a se ctí.Moje moudrá maminka mě dávala mezi mnoha moudrými radami i tu,kterou,jsem snažil zachovávat: Nemůžeš-li říci o někom něco dobrého,tak mlč.

Jaroslav Vašíček
24. 11. 2023 • 13:18

Ale Marto,jdi!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.