Rodina Lucie Vondráčkové: Vánoce se sestrou Jiřího a Heleny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Rodina Lucie Vondráčkové: Vánoce se sestrou Jiřího a Heleny!

Zleva syn David, zápasník MMA Zdeněk Polívka, sestra Zdena Boudová, Jirkův vnuk a Lucie.
Zleva syn David, zápasník MMA Zdeněk Polívka, sestra Zdena Boudová, Jirkův vnuk a Lucie. (Foto Aha! – Marek Pátek, Facebook)

K svátečnímu stolu usedla nejen Lucie Vondráčková (43) se svým zápasníkem Zdeňkem Polívkou (25), ale také její teta! Zdena Boudová (86) má stejnou maminku jako Lucčin otec Jiří Vondráček (72) a zpěvačka Helena Vondráčková (76), ale jiného tatínka.

„Posledních pět let máme se Zdenou intenzivnější vztahy,“ svěřil deníku Aha! skladatel.

Přišla o muže i syna

Jeho starší sestra předloni ovdověla. „Byli spolu s manželem Zdeňkem v pečovatelském domě v Mníšku pod Brdy. Teď je tam, bohužel, sama,“ prozradil Vondráček. Zdena s manželem přišli o jediného syna, když mu bylo pouhých 21 let. Bez Jirky a jeho rodiny by tedy byla úplně sama. „Už hůře chodí a starost o byt i o ni samotnou by pro ni byla příliš složitá. Já nebo syn David se tam občas zastavíme a samozřejmě jsme ji pozvali na svátky,“ vysvětlil Vondráček.

Stále ve spojení

Ostatně v domě v pražské Hostivaři byla Zdena na svátky už loni. Stále jsou ve spojení. Před dvěma lety Zdena s Jiřím oslavila jeho sedmdesátiny. „Rybí polévka se manželce Hance povedla, i řízky. Dort Malakov připravuji já podle maminčina receptu. Sešli jsme se společně s našimi dětmi, vnuky a rozjímali nad věcmi, které potkaly,“ dodal Vondráček.

Zleva syn David, zápasník MMA Zdeněk Polívka, sestra Zdena Boudová, Jirkův vnuk a Lucie.

Extenistka Hlaváčková si užila poslední Vánoce ve třech. Příští rok se totiž její česko-italská rodina rozroste!

Video se připravuje ...

Jak to bylo v jejich rodině

Otcem Zdeny je Zdeněk Zettl, maminka všech tří sourozenců se jmenovala Blažena. Rozvedli se, když bylo Zdeně 10 let. Pak si Blažena vzala nadšeného muzikanta Jiřího Vondráčka staršího a měla s ním Helenu a Jirku.



Přečtěte si
carlae
13. 4. 2024 • 12:14

Se nedivím, další potencionální dědictví po příbuzné ach joi.

ELLA Průšová
3. 1. 2024 • 21:48

RR, ale Jiří je hajzl! Celý život!

lekno
3. 1. 2024 • 17:52

Hodil by se rozhovor s Aha.., kde by LV vysvětlila důvod takového nápisu v jejich jídelně. Vypadá, že oni asi nemají právě v lásce tu skupinu obyvatelstva. Jejich postoj a pocity..
No mně se i tak zdá, že Lucince se docela líbí počerní kluci, kteří na 1. pohled vypadají trošku jako tmavý Rom-eo.. Nakonec, ona i její matka nejsou zrovna přirozeně světlé typy. Obě tmavovlasé, obě tmavé oči. V cikánském táboře – bez barvy na vlasy a bez kontaktních čoček – by je možná klidně zařadily mezi své. Ještě trochu se opálit a podle mě, zapadli by tam vizuálně bez problémú. K čemu je pak dobrý ten nápis v domě ?

Celebrity-chachacha
3. 1. 2024 • 14:33

Proč mají ve stěně či regálu ceduli s nápisem :

Táboření cikánů se zakazuje ?🌚

Hned pod cedulí I am not bossy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.