Moderátorka Lucie Borhyová (45) se před nedávnem vrátila z dovolené, kterou trávila ve Španělsku se svými dětmi Lucasem a Lindou. Po návratu se ale rozhodla udělat radikální změnu, která se týká jejího vzhledu.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Milá Marcelo z Klášterce,já
souhlasím s p.Jurinovou,že Borhyová je nula.Její snažení o srozumitelné vyjadřování její velkou pusinkou,vyznívá opačně.Všude vystrkuje prsa,fotí se v plavkách a to rozhoduje o jejím setrvání.Mohla by hrát v pohádce Větrníka.
A stolici má Fraus Borhyova
pravidelnou?
V hlavě toho tahle nádhera moc nema to je fakt to už říkala Eva Jurinova jak byla tahle moderatorka jednoduchá jak houpací kůň. Rak musí mít aspoň něco na hlavě
Paní Borhyová a její prodloužené vlasy = hrůza,když to nevidí sama, tak jí někdo musí říci.Vypadá jak Viktorka u splavu, nepřirozená a nečisté vyslovování,nevím, co tam ještě dělá.
Nejde nereagovat. Ten, kdo píše o paní Borhyové tyto hnusy, je pouze zamindrákovaný závistivý hlupec. Každá žena se chce líbit a je to jen otázka peněz, co si kdo může dovolit a ona navic téměř denně sedí před milióny diváky a tak musí vypadat pěkně. S Rayem tvoří mimořádně pěkný pár. Názor může mít každý jiný, ale bylo by fajn ho sdělovat bez urážek. Lucko, za mne: moc Vám to sluší a nenechte se otrávit od závistivců ! Zdraví Vás z Klášterce nad Ohří Málková Marcela
Sledovala jsem zprávy a to její přemrštěné křivení pusy,vykulené oči a neposedí v klidu oproti kolegovi je už přehnané. Měla by se už vzpamatovat a nepřehánět to.