Hvězda Ulice Obermaierová: Zpackaná dovolená kvůli psovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Hvězda Ulice Obermaierová: Zpackaná dovolená kvůli psovi

Na chalupě tráví celý rok.
Na chalupě tráví celý rok. (Jakub Poláček)

Kvůli tomuhle malému fešákovi se dobrovolně zřekla dovolené u moře. Hvězda seriálu Ulice Jaroslava Obermaierová (77) si vzala z útulku čivaváka Vaška, a kvůli němu oželela letní cestu za teplem a slanou vodou. „Nemá ho kdo hlídat,“ vysvětlila herečka.

Čivava z útulku totiž miluje bezmezně výhradně jen svou paničku Jarku. Už k jejímu jedinému synovi Jardovi (42) se čivavák chová značně rezervovaně. Občas s ním nemluví a na jeho pokyny nereaguje. Synovi proto pejska herečka svěřit nemůže. Navíc, když už by se vydala k moři, letěla by tam ráda i se synem.

Hvězda Ulice Jaroslava Obermaierová: Znám svůj děj, jinak nevím, o co tam jde

Video se připravuje ...

„Tak jsme na chalupě,“ říká Obermaierová. Jako na potvoru ale zrovna letos u Zruče nad Sázavou houby vůbec nerostou. A tak vášnivá houbařka, která si dokonce před sedmi lety při cestě za hříbky a klouzky zlomila kotník, strádá. „Snažím se najít nějaké jiné radosti. Raduju se ze sluníčka, vítám kvůli přírodě déšť a koukám na televizi, protože na to přes rok nemám čas,“ říká. Také si herečka tři roky před osmdesátkou pořídila na nátlak okolí dotykový telefon a teď se s ním snaží seznámit. „Zatím z něj dokážu jen zavolat,“ přiznává trochu zahanbeně. 

Jaroslava Obermaierová na festivalu Blesk Tlapky: Psi jsou víc než lidi!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Květa Korchová
10. 8. 2023 • 06:58

Věčně UFŇUKANÁ paní Jarosava Obermaierová, si myslím, že už nikoho nemůže DOUJMOUT! Její věčná sebelítost a ukřivděnost, patří k jejím vlastnostem. Pokud žila její maminka, nechala se od ní živit s tím, že t.č. nemá práci. Když jí nabídli dabing, odmítla s tím, že je přeci "HEREČKA"!! Já bych ještě doplnila: "VĚČNÁ TRAGÉDKA"!!!

stoura
24. 7. 2023 • 05:36

Přesně trefený názor!!!

lekno
23. 7. 2023 • 15:57

No hezky se zvykne zpívat o tom jevu – o lásce. Hudba je často krásnější, než bývá životní realita. Nevím, jestli p. Jaroslava po rozchodu se zpěvákem měla podobné pocity, o jakých zpívá třeba Leona L. v p. Run. A jestli cítila po skončení toho vztahu, že se mění na Lovebird a vylétá z klece. Spíše, asi ne.. Život vypadá málokdy jako romantický song. Ale když člověku jednou dojde, že nemá smysl se dlouhodobě trápit kvůli někomu, kdo za to nestojí, uleví se mu..

lekno
23. 7. 2023 • 12:20

Paní Jaroslava O. je sympatická, obětavá žena. Sama vychovala a stará se o nemocného syna, o všechno. Psali v bulváru, že se s ní rozešel zpěvák Petr R. Dnes po letech jako důvod rozchodu on uvádí – mizerii kvůli r. 1968 ? To mi stačilo.. Odkopnout tak hezkou milou osúbku a v penzijním věku si na ni vzpomenout s tím, že vinu za to, že ji opustil, shodí na změnu systému ? No sranda.. Jaroslava je moc velkodušná a schopná hodně odpustit. Ale já bych takového už za skutečného chlapa nemohla považovat. Jako bačkora.. Tehdy se přesunul k Haničce-písničce, která mu byla zřejmě podle jeho názoru prospěšnější pro uměleckou kariéru. Jiná práce se mu dělat asi nechtěla. Co kdyby se potom třeba zhoršila kvalita jeho životního komfortu, že ? Méně peněz, možná fyzicky makat, to není nic pro umělce ! Raději bude vyzpěvovat o přátelství a lásce - právě poté, co Jarku vymazal ze svého života.. Nedivím se, že ona má tak ráda pejsky. Ty zvířata obvykle umí i skutečně milovat. U lidí je tento jev stále více vzácnější..

strng
23. 7. 2023 • 10:24

Tahle ženská je profesionální fňukna,od jejích pindu že nebude mít na jídlo ji nemůžu ani vidět komunistickou hérečku

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.