Super kšeft Gondíkové na Nově! Kolik to může hodit? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Super kšeft Gondíkové na Nově! Kolik to může hodit?

Adéla Gondíková
Adéla Gondíková  (TV Prima)

Nekonečný seriál Ulice vysílá televize Nova už 18. rokem a stále je jedním z nejoblíbenějších. Od podzimu bude mít další hvězdnou posilu. Spolu s Lucií Vondráčkovou (43) přichází i Adéla Gondíková (49). 

Od svého vzniku se už v Ulici vystřídala řada známých tváří. V devatenácté sérii, která začne po prázdninách, se mohou diváci těšit nejen na Vondráčkovou, ale i Gondíkovou, jejíž hrdinka bude od samého začátku opředena tajemstvím. „Postava, kterou hraje Adéla Gondíková, bude v Ulici docela kontroverzní. Sama jsem zvědavá, jak ji diváci přijmou a komu budou nakonec fandit,“ říká kreativní producentka seriálu Ulice Silvia Klasová. „Má svá tajemství, která se budou postupně odhalovat, čímž zasáhne hodně významně do osudů několika obyvatel Ulice,“ naznačuje, na co se mohou diváci těšit.

Finále Ulice: Svatební katastrofa, jiskra naděje u Máry a Karly a doják u Magdy a Prokopa

Video se připravuje ...

Největší role dosavadní kariéry

Oblíbená herečka není v nováckých seriálech rozhodně žádným nováčkem. Jako vrchní sestru Jirkovou si ji mohou diváci pamatovat z Ordinace v růžové zahradě 2 a účinkovala také v populární show Tvoje tvář má známý hlas. Na konkurenční televizi Prima se zase představila jako sestřička Míša v seriálu Sestřičky Modrý kód. Vše to ale byly spíše menší role. V Ulici má mít podle informací Aha! zatím největší hereckou příležitost.

Vondráčková přinese nový vítr

Jak už Aha! informovalo, Lucie Vondráčková ztvární v Ulici postavu jménem Soňa Čechová. „Lucčina Soňa vnese mezi známé uliční postavy nový vítr a celkem razantně rozpohybuje dění kolem nich. Diváci se na podzim rozhodně mají na co těšit,“ slibuje kreativní producentka Ulice Silvia Klasová.

Lucie Vondráčková: Premiéra ruku v ruce s jejím bojovníkem

Video se připravuje ...

Vydělají až 120 tisíc za měsíc

Hvězdy, které se v populárním seriálu objevují, si přijdou na velmi příjemné peníze. Za jeden natáčecí den si podle informací deníku Aha! vydělají 10 až 12 tisíc korun. A protože točí většinou deset dní v měsíci, mohou si tak přijít až na 120 tisíc korun měsíčně!



Přečtěte si
ELLA Průšová
27. 7. 2023 • 18:12

To jste to fakt vylepšili! Takové dvě megery, ještě přihoďte bu-zíka Gondíka! Mně jste teda votrávili!

rydlo
27. 7. 2023 • 12:37

Gondíková v Ulici určitě divákům vadit nebude, ale přehrávající amatérku Vondráčkovou si diváci Ulice nezaslouží. Tak to byla asi fuška pro ni a pro jejího tatíka, než se konečně povedlo do nějakého seriálu ji vnutit! Vondráčková musí být ráda, že i přes její „herectví” jí vůbec někdy nějaký režisér ve svém filmu přidělil alespoň štěk! A když nějaký film kvůli jejímu herectví diváky nepřitahoval, tak si v bulváru stěžovala, že ti režiséři umí točit pouze béčkové a céčkové filmy. Asi se bude paní kreativní producentka seriálu divit, že kvůli Vondráčkové ubývají Ulici diváci!

Fred Finns
27. 7. 2023 • 12:00

Jste v revizi nebo správě dluhu? Nedaří se vám vyrovnat se s měsíčními splátkami? Chcete si koupit dům, auto nebo podnikatelský úvěr, ale jste v revizi nebo správě dluhu? Pokud jste na některou z mých otázek odpověděli ANO? Můžete se přihlásit přes whatsapp: +14092051142 nebo e-mail: larry­fox201­7@hot­mail­.com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.