Čerstvá padesátnice Gondíková: Tohle všechno dělá pro krásu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Čerstvá padesátnice Gondíková: Tohle všechno dělá pro krásu

Gondíková oslavila 50. narozeniny
Gondíková oslavila 50. narozeniny (TV Nova, FTV Prima)

Herečka Adéla Gondíková nedávno oslavila padesáté narozeniny. Že by na ní byla ale přibývající léta znát, to se rozhodně tvrdit nedá. Ostatně na dokonalý vzhled má poměrně jednoduchý recept!

„Myslím, že základem je dobrá životospráva, ke které patří dostatečný spánek, nepít alkohol a nekouřit. Tohle se z dlouhodobého hlediska podle mě vepisuje všechno do tváře i do našich vrásek. Stejně ale jako starosti a radosti,“ cituje Gondíkovou deník Šíp.

Adéla Gondíková: Pro mě je tou největší femme fatale můj muž

Video se připravuje ...

Přesto má ale jednu neřest, které se ne a ne zbavit. „Jediné, v čem mám mezery, je pitný režim. Vůbec netuším, kolik vody za den vypiju. Někdo mi už dokonce říkal, že bych na to měla mít aplikaci,“ tvrdí také herečka, která již několik let žije s hercem Jiřím Langmajerem

Ačkoli by jí mohla vzhled nejedna žena závidět, sama o sobě dřív pochybovala. „Mám pocit, že tohle cítím skoro celý život. Ale vniklo to hlavně v období, kdy jsem byla jako dítě v pubertě hrozně buclatá, zkudrnatěly mi vlasy, narostly mi prsa i zadek a já se s tím snažila marně něco dělat. Úplně jsem přestala jíst, ale stejně nešla kila dolů. Prožívala jsem zrovna telecí léta a byla z toho dost špatná, ale naštěstí jsem kolem dvaceti začala hodně cvičit a nějak se všechno samo spravilo,“ popsala už dříve v rozhovoru pro web Prozeny.cz.

Přiznání Adély Gondíkové: Divoké mládí a diář plný sexu!

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.