Rána do vazu Patrasové: Facka od Gelemové a urážka od Felixe | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Rána do vazu Patrasové: Facka od Gelemové a urážka od Felixe

Dáda běsní, za setkáním Slováčka s Gelemovou vidí něco víc
Dáda běsní, za setkáním Slováčka s Gelemovou vidí něco víc (Renata Matějková)

Oslava osmdesátých narozenin Felixe Slováčka, kde se střetla Dáda Patrasová (67) s Lucií Gelemovou (40) má dohru. U manželů patrně panuje tichá domácnost a jeden přítomnost toho druhého nevyhledává, což si Dáda vysvětlila po svém. 

Prohodili spolu sice jen pár slov, jak posléze Gelemová o rozhovoru se Slováčkem na jeho narozeninách potvrdila sama Expresu, ale už je oheň na střeše. „Chtěla jsem ho pozdravit a říct mu, že se mi koncert líbil. Nic zásadního jsme si neřekli, bavili jsme se jako kamarádi,“ řekla konkrétně. To ale Dádě stačilo k tomu, aby se oživily ještě stále bolavé vzpomínky na několikaleté odloučení. Navíc jí prý Felix slíbil, že Gelmovou na oslavu nepozve.

Felix Slováček oslavil 80: Co říkal na setkání manželky s milenkou?

Video se připravuje ...

Podle jejího vyjádření se před ní Felix nyní kdesi ukrývá. „Bojí se mě a má taky proč,“ sdělila Blesku s tím, že neví, kde předchozích noci spal. „Od Honzy Adama jsem se čistě náhodou dozvěděla, že Felix je od pátku v Bratislavě. Dobře, ale kde spal ty tři noci? Tak byl u Gelemový, nebo u tý Lenky Dragounový, anebo u jiný flundry," rozohnila se. 

„To je složitý. Byl jsem doma, ale odjel jsem na Slovensko, kde jsem hrál jednomu kamarádovi na svatbě. Pak jsem to vzal zase přes domov, ona tam nebyla a telefon nebrala. Pak jsem přejížděl do Františkových Lázní, ještě dnes tu jsem, mám tu koncert s Jirkou Krampolem. A ve středu přijedu do Prahy,“ uvedl pro eXtra.cz Slováček. Pro eXtra také podotkl, že je jeho žena dlouhodobě značně zmatená. „Já tomu nerozumím. Lucie Gelemová už je za horama. Já nevím, proč pořád mluví o ní. Vůbec netuší, která bije. Před pár dny se mě dokonce ptala, jestli už máme zvoleného toho prezidenta. Prostě nic neví,“ krčí rameny.

Felix Slováček už se chystá na osmdesátiny: Poslední roky jsem si užil!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Pepusa
11. 5. 2023 • 08:27

Nejen škaredý, ale i hloupý.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.