Krampol upoután na lůžko: Tvrdá odezva na léčbu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Krampol upoután na lůžko: Tvrdá odezva na léčbu

Krampol tvrdí:" Jde mi o život!"
Krampol tvrdí:" Jde mi o život!" (archiv Blesku)

Herec Jiří Krampol (84) se stále potýká se zdravotními problémy. Ačkoli se mu po pobytu v nemocnici, kde strávil nějaký čas na sklonku roku, udělalo podstatně lépe, teď už zase leží - po očkování, které jej mělo dalšímu onemocnění ubránit. 

Lékaři mu po hospitalizaci nařídili klidový režim, připomněli také větší obezřetnost před sezónními nemocemi, jeho imunutní systém je totiž oslabený a další nemoc by mu rozhodla neprospěla.

Zásadní návštěva Zelenského v USA. Stropnický končí v Izraeli. A Krampol v nemocnici

Video se připravuje ...

V rámci preventivních opatření se proto Jiří Krampol rozhodl, že podstoupí očkování proti onemocnení SARS Covid-19. Následovala ale tvrdá odezva na vakcínu. „Teď tři dny ležím. Byl jsem totiž na injekci, po které jsem dostal hroznou horečku a bylo mi blbě,“ přiznal TN.cz. 

Ačkoli bude muset ještě chvíli počkat, až všechny účinky očkování odezní, což může trvat řádově ještě několik dní, svého rozhodnutí nelituje. „Do konce února nemám nic dělat. Už sice doma nezůstávám, ale bez očkování jsem nechodil mezi větší skupiny lidí. Vynechával jsem různé akce, jako jsou srazy a večírky. Teď jsem na tom ale dobře,“ tvrdí herec, který se těší, až mu ochrana před covidem rozváže ruce.

Daňové změny 2023. Margita čelí nařčení, že ukradl vnučku. A Krampol na JIP!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
blesik
7. 2. 2023 • 14:02

Ochrana před kovidem? Pouhé možné zmírnění jeho průběhu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.