Krampol (84) v nemocnici ve vážném stavu: DUSÍ SE | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Krampol (84) v nemocnici ve vážném stavu: DUSÍ SE

V Nemocnici to dobře zná.
V Nemocnici to dobře zná. (Foto Miloš Schmiedberger, ara)

Adresu hned tak nezmění. Jiří Krampol (84) je stále v Nemocnici Na Františku, kam ho přivedl zánět průdušek. I když se herci těžko mluví a stále ho trápí úporný a dusivý kašel, trval na tom, že popřeje čtenářům deníku Aha! krásné vánoční svátky.

Sám přitom ještě netuší, jaké budou a kde je bude trávit. Jeho zdravotní stav zatímnení vůbec dobrý. Pobyt v nevytopeném kladenském kině na premiéře filmu Život je sranda, který o něm natočil režisér a kameraman Zdeněk Kovář (33), mu pořádně zkomplikoval život. Krampol už sice není na JIP, ale na normálním pokoji, avšak do smíchu mu stále ještě není. „Jirkovi trochu klesla teplota,“ prozradila kamarádka, lékařka Ivana Němečková (64). Byla Jirku navštívit, pozdravit ho a přinesla mu něco dobrého na zub. „Kašel ho stále velmi trápí, ale věřím, že to brzy zvládne,“ je si jistá doktorka. 

Jiří Krampol nejen o novém dokumentu: O Hance, pocitu samoty i svých filmech

Video se připravuje ...

Krampol vedle zdravotních potíží strádá taky samotou. Je rád ve společnosti a návštěvy v nemocnici se nyní řídí momentálním stavem epidemie. Většinou nejsou povolené. A telefonování je se zánětem průdušek hodně obtížné, navíc by herec neměl namáhat hlasivky. „Pan profesor Špaček si nepřeje, abych mluvil o svém zdravotním stavu a abych vůbec mluvil... Já ho nechci rozčilovat. Tak jen všem přeju hlavně zdraví, to je nejdůležitější,“ rozloučil se Jiří Krampol. O svátcích, které vypuknou už pozítří, prý nepřemýšlí. Zatím vůbec neví, jak se bude jeho zdravotní stav vyvíjet a zdali bude moci být propuštěn do domácí léčby. Není také mnoho lidí, kteří by se o něj mohli doma postarat.

Jiří Krampol 2 roky po smrti manželky: Uspali ho! Proč?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
30. 1. 2023 • 22:08

ELLA Průšová
30. 1. 2023 • 22:07

Krampol je jen vyžírka, tak jako byl celý život! Sám žádal, aby ho dali přes Vánoční svátky do nemocnice , že tam bude o něho postaráno a hlavně nic neutratí! To je takovej křivák a vyžírka, starej opilec a teď to bude svádět na dědičnost! Oni s Haničkou se nestyděli vymetat známe i o štědrém dnu, sám to tu psal, že ušetřili a pomněli se, až tak je on ducha mdlého! On "natočil" o sobě film a pro koho, koho to zajímá?

Jana Nováková
25. 12. 2022 • 12:43

Krampol se chová jako pacient nezod­pověd­ně.Nej­dřív to svádí na Bubu že ho tahá do nevytopenýho sálu a sám lítá do nevytopenýho kina.Na koho to svede teď?Až bude teplo,tak ať jde krmit labutě a nikam se necpe.A Bohdalovou si může vzít sebou.Ta vymetá večírky a má se šetřit.Tu ať pustí jen na ocicmání vítěze prezidentských voleb.

velkaperla
23. 12. 2022 • 10:40

Jiří Krampol má teď to, co řada českých občanů, zejména ti dříve narození. Jde o zánét, dolních cest dýchacích, který se dle tisku táhne napříč Českem a trpí jim též zejména malé děti- o starší generaci se moc nepíše. Já jsem to teď též prodělala a kolem mne i více mých známých, je to hnusné. Kde se tu náhle ta epidemie objevila ? A před tím covid. A léky nejsou a ještě je vyvážíme

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.