Jiří Krampol (84): Domácí vězení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jiří Krampol (84): Domácí vězení!

Jiří Krampol
Jiří Krampol (archiv Blesku)

Ještě sotva popadá dech. Krampola (84) sice lékaři z Nemocnice Na Františku propustili, ale Jiří se ještě jako jura necítí. „Mám problém s dechem,“ přiznal deníku Aha!. Nicméně konečně se mohl natáhnout ve své posteli, z ležení v nemocnici byl rozlámaný. Celé svátky i vstup do nového roku trávil Krampol na oddělení profesora Rudolfa Špačka.

Nyní má herec předepsané domácí vězení. „Sám se bojím, abych nechytl třeba zápal plic. Nikam se nechystám,“ slíbil pokorně. Ostatně stejně se na nějaké pobíhání vůbec necítí. Je rád, že je rád. Zánět průdušek bude podle odborníků ještě nějaký ten týden doznívat. Je proto dobře, že Jirka stihl ještě do konce minulého roku dotočit film režisérky Evy Toulové (32) Láska na zakázku. Měl tam naštěstí víceméně pohodlné a vděčné postelové scény.

Daňové změny 2023. Margita čelí nařčení, že ukradl vnučku. A Krampol na JIP!

Video se připravuje ...

Život zatím sranda není

Film Život je sranda, kvůli němuž Jirka a další celebrity nastydli, překvapivě není v programu žádného kina. Lidé se ptají, kde a kdy ho mohou vidět. „Chystáme se, až to Jirkův stav dovolí, že se snímkem objedeme menší kina,“ řekla Aha! výkonná produkční Veronika Kuželková. „Pak ho nabídneme některé z televizí,“ dodala.

Fotky pro Jirku

Dvorní režisérka Jiřího Krampola Eva Toulová si oddychla, že je Jirka už doma a nafotila nejen pro svého hrdinu snímky, které potěší nejedno mužské oko. I když se jeho »majitel« právě vrátil ze špitálu a je mu přes osmdesát. „S fotografkou Elen jsme čerstvě zkusily něco na způsob femme fatale s černým peřím,“ pochlubila se Eva.

Jiří Krampol nejen o novém dokumentu: O Hance, pocitu samoty i svých filmech

Video se připravuje ...

Už dříve, protože miluje retro, připravily společně fotografie inspirované minulostí. Před kamerou i objektivem foťáku je Eva jako ryba ve vodě. Režisérka má za sebou například filmy Casting na lásku a Superžena a netají se tím, že největší inspiraci jí poskytla Věra Chytilová (†85). Zejména pak její snímek Sedmikrásky.



Přečtěte si
AHel
4. 1. 2023 • 10:59

Na své zdraví kašle, s dechem je na tom špatně už dlouho, musí se sám snažit.

j.p.toman
4. 1. 2023 • 08:49

O tom už myslím že francouzi natočili film - U konce s dechem !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.